![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
Quote:
trebuie sa-ti citim toate refularile pe forum? exprima-te civilizat daca ai ceva de spus |
ROG un moderator SA II DEA INFRACTION, nu sa stearga posturile
|
Quote:
|
Nu s-a suparat nimeni ca iti sustii punctul de vedere dar te rog sa o faci pe un ton civilizat, fara sa iei la misto pe ceilalti si fara sa injuri. Nu cred ca la varsta ta nu stii sa te exprimi fara injurii sau alte chestii de genul asta care dovedesc ca vrei sa arati ca esti "cel mai tare din varfu` dealului". E un forum public si nu toata lumea e obligata sa iti citeasca tie iesirile. Te salut
|
Atenţie: trolli şi agenţi provocatori pe forum.
~Nautilus |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Daca in toti kilometri astia ai fost un cioban in trafic si ai aruncat gunoaie pe geam, nu te-ai dat dupa banda doi in timp ce eu sau altul ne urcam pe tine fiindca avem cu ce, iar tu nu te dadeai la o parte scuipand semintze prin masina si ascultand manele la maxim... Auzi Sc0fy, sper sa ajungi o persoana foarte importanta in lumea asta. Sper sa ajungi pe un timbru, ca sa te scuipam pe spate! :peace: |
+1 Bishop & Donu
p.s: Nu ne putem aştepta la o discuţie normală cu acest specimen ...īl lăsăm frumos să polueze pe aici cu aberaţii ...nu merită reply ;) |
Salut baieti, maine incercam sa facem si noi ceva in bucuresti?ne intalnim la ora 17 in parcarea de la metro la iesire spre a1.va rog sa spuneti care sunteti dispusi sa veniti.eu incerc sa aduc mai multe masini.
|
Quote:
|
As fi schitat un zambet.. dar citind ce spui acolo, ma intristez ca trebuie sa-mi obosesc ochii sa citesc astfel de replici, chiar si fugitiv, asa ca nu-mi voi obosi si degetele sa-ti mai raspund.
|
Quote:
Mai pe scurt ...vrei să-ţi exprimi părerea ta personală ? Discută cu noi pe un ton diplomat dacă vrei să nu te mai ia lumea la /"¤& ;) ai pretenţii să-ţi vorbească lumea frumos şi să discute cu tine dar tu nu ştii să legi două cuvinte ...pune māna pe carte şi lasă-ne pe noi ăştia " proşti " să ne vedem de " boiCoatele" noastre ;) Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Fratica, tu esti cocalar bozgor. Lasa lumea in pace, nu iti mai etala analfabetismele trilingve pe aici, am inteles mesaju' din prima. Lasa-ne.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning