![]() |
|
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Quote:
Daca iese echilibrata bine, mi se pare un pret excelent... |
Or sa faca treaba buna ca sunt mosi din aia comunisti :))
|
de curand sunt utilizator de GPL ... imi puteti si mie unde e mai bun sau si mai ieftin? ca presupun ca umbla si la el unele statii
|
injectoare de diesel unde se curata la noi in oras ? si un pret
nu ma trimiteti la aia spre lumina ca cica au mult de lucru si sa vin peste 3 luni...ah multumesc :-| |
Quote:
|
1 Attachment(s)
unde-i patratelul rosu, am fost eu anu trecut, si este undeva in jur de 200 ron de injector.Incearca si vezi paote au mai modificat preturile, oricum cand ai sa mergi ai sa vezi reclama deasupra soselei ca este mare. Intri pe un gang cu drum neasfaltat.
|
Salutare baieti,am o dacie numai buna pentru proiectul Rabla,si vreau sa o vand pentru acest proiect.daca e interesat cineva sau cunoaste pe cineva interesat dati un PM.o zi buna!
|
salut baieti , un service bun sa reglez si eu usila la masina ...?
|
Quote:
|
salutare....o firma care sa faca evacuarea cap coada din inox (gen borla) in constanta unde gasesc si eu?
|
salutare....o firma care sa faca evacuarea cap coada din inox (gen borla) in constanta unde gasesc si eu?
|
Vezi dupa Carrefour , inspre Ovidiu, la DUB.
|
salut.unde pot repara si eu switch din usa pasagerului.nu se mai aprinde plafoniera si nici becul de pe panoul usii(cel rosu)
|
unde gasesc si eu in ct folie de carbon 3d alba?
|
Un PM va rog daca stie cineva unde sa ma duc sa imi lipesc si eu tapiteria de pe plafon,ca s-a umflat si mi-e ca ma trezesc cu ea in cap. Multumesc mult .
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning