![]() |
|
Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani
Eu stiam ca e un diferential care face diferenta . Nu mai stiu exact , imi explicase cineva mai de mult ca 4x4 are doua diferentiale unu pe axul din fata si unu pe spate iar la 4 motion e facut altfel . Si tata imi explica ca e diferenta intre cele doua . Daca ma insel corectati-ma :) . Traiasca Google pentru ca nu stiam cum sa explic sa intelegeti . Tek nu am nimic cu tine , dar nu imi place sa ma ia lumea la misto plus ca nu ne cunoastem ...
Observ ca s-a interpretat gresit conversatia mea cu TDR asa ca pun ce am vb cu el sa intelegeti ! DJ An0niM™ViCt0R : salut TDR : noroc DJ An0niM™ViCt0R : cum merge bmw pe zapada DJ An0niM™ViCt0R : DJ An0niM™ViCt0R : ? TDR : pe roti TDR : cu fata TDR : cum sa mearga ? TDR : de-a latu DJ An0niM™ViCt0R : nu are tractiune spate TDR : lol TDR : trage fata DJ An0niM™ViCt0R : DJ An0niM™ViCt0R : cum mai 318 are tractiune fata DJ An0niM™ViCt0R : ? DJ An0niM™ViCt0R : TDR : eu am 320 TDR : da DJ An0niM™ViCt0R : si eu care credeam ca are spate TDR : pm Eu m-am referit ca pe zapada va merge mai greu cu tractiunea spate , aici am vrut sa ajung , nu ca bmw are tractiune fata ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Subwooferul :> cum a iesit ! Mai trebuie mochetat pusa vata si e cam gata ... si gura de aerisire ! Un film mic ... Il puteti vedea cu Nokia 3GP Video sau Gom Player ... Astept pareri !
|
Practic...ma abtin...
Goldy surround... |
si cum ziceam nen? sa vin la mol? cu cine sa ma intalnesc? ma trimiteai degeaba acolo k baieti nici makr nu stiau de intalnire:))
|
Quote:
|
Stiau , dar era vorba de Ravy ca a venit de la Bucuresti si ii era dor lui Sonny de el .
Sergiu cum e zapada pe jos ? Daca nu ai ESP activat ce sa iti fac ... Da mai Sergiu ce sa fac Goldy na daca sunt sarac ... Ma straduiesc si eu sa fac din putin mult ... |
ma nen nu complica lucrurile...era vorba sa ma intalnesc eu cu sonny si ravi..tu ai dedus nste lucruri :)))
|
E misto pe jos mah...De ce plm e iarna...???
|
cand nu ai sanie..te arunci direct :))) lasa ma se mai intampla... totusi nu ma asteptam sa derapezi cu ''gumele'' alea :))
|
chiar ii ziceam lui johnson ca nu cade mah asta cu bocancii aia.. si pe urma.... poc..
|
Da ce mah?Cauciucurile de iarna nu derapeaza pe gheata?
Mah...soferule... :) |
Quote:
|
lasa mah ca ai derapat frumos.. mie mi-a placut :-))
|
Cand o sa derapati voi cu expadrilele ce o sa mai rad...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning