![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
5 Attachment(s)
AUDI S3 (pareeeri pleaze)
|
salut.am si eu jocul de putin timp instalat v 2.3.0 si nu pot face alte masini decat vreo 6-7.cum pot trece mai departe? am facut cutsele alea noaptea. sunt pe nr 1 dar nu pot sa fac turnee daleaca nu sunt in team cu ceilelti. cum pot sa imi aleg echipa(albastru verde rosu)? o sa revin cu poze pentru masini...
|
Turneul de care vorbesti cred ca este capatul jocului. Mutati jocul pana in ziua care este afisata pe acolo si vezi ce se intampla. Nu cred ca s-au jucat prea multi jocul asta dupa scenariu, oricum bafta si spor la joc!
|
1 Attachment(s)
Am castigat lambo de la poker stars :))
|
unde ai gasit cadru pentru lamborghini? eu nu am decat cateva cadre(subaru evo camaro 4*4 si un fel de tigra golf 4)?
|
Quote:
In fine, pana una alta, vezi ca tu te joci cu masinile stock. Ceea ce se intampla aici e cu totul altceva. :P Sunt cateva site-uri (roaga-i pe baieti sa ti le dea ca eu nu le stiu pe toate), cum ar fi SLRR-RO, in care gasesti o multime de modele de masini, motoare, piste, jante, suspensii si multe altele pentru jocul asta. ;) |
gata am gasit site de unde sa iau de toate de a masini pana la culori de vopsea.o sa revin cu masinutele!!! ms andu...respect
|
6 Attachment(s)
Aston Martin DBS
Mitsubishi 3000 GT Spyder |
4 Attachment(s)
Astonu numi place dar mitsu imi place :))
|
dagh de mine nu mai zice nimeni nik?
|
Salut baietii ! intradevar astonu e oribil dar Vw e crimaa !
PS ; vreau si eu Rolts adjustable script mod |
calitate oribila
jante oribile culoare oribila teava de esapament stramba si ea oribila =0 |
@Tfk vrea sa spuna LASO DRACU DE TREABA :))) ceva mai frumos nu reuseai :))
|
TFK zi si tu ca singurul lucru care arata cat de cat bine e peisajul :D sa se poate simti krypton bine :twisted:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning