![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
Desigur, dar sunt in " lucru " intrucat eu in fata calculatorului is doar de .......grupa N, :D si transferurile de poze sau imagini in miscare......
Dar am prieteni si cer ajutor. Mai un soft,...mai un program.....mai (poate) un spoiler ca era mai concret !!!!:D:D multumesc pentru identificare pilot/ licente. :D |
De la Resita Petrica Iovan saluta pe toti colegii de curse din acei ani si multumeste pentru poze care starnesc atitea amintiri frumoase de la coasta si circuit. Asteapta cu nerabdare mansa a II a:-P
In acelasi timp ii invita pe fostii colegi care sunt prin tari straine sa se alature cu povestiri si poze ca sigur au. Sa nu se rusineze ca este sectiunea dedicata lor. |
2 Attachment(s)
Un Bugatti (st.) lāngă un BMW la start pe Șos. Jianu - 1936
Jean Calcianu, cu Monumentul Eroilor Aerului īn fundal |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Sorry de intarziere dar pozele de pe acel http SUNT DE AICI !!!...la unele se pot vedea si adnotarile mele si multe sunt facute si prelucrate de mine :)...rasfoieste de la pag 1 pana aici si le vei gasi AICI in original :D...mai studiaza topicul...vei gasi si chestii mai interesante decat poze...amintiri, povestiri si alte unicate care nu sunt pe nici un forum...in mod special SALTARE NELUTZU' e buona sera italianul nostru simpatic :) !!!... |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ernst Henne (BMW 328) īn 1937, cu Monumentul Eroilor Aerului īn plan secund.
Grand Prix-ul Bucureștiului 1937 Același Henne, onorat de autoritățile de la București. |
1 Attachment(s)
Am gasit o poza extrem de interesanta? NU am mai vazuto pana acuma niciunde. Recunoaste cineva masina,anul sau macar echipa ?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Neamtu - Berlescu
Rallye Monte-Carlo 1937 Petre Cristea Rallye Monte-Carlo 1937 |
Un material de exceptie.
ORADEA 1985 - Viteza pe Circuit + Eastere <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/q7rOUVWxt-Q?list=PL33D1A86C7BAA153B&hl=en_US" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Quote:
Ehehe Road....cati dintre fostii alergatori din vremea aia sau spectatori mai au inca materiale de valoarea asta si mai ales materiale video si le tin ascunse prin pod....cred ca sunt destui...pacat....nu stiu cum trebuie actionat sai convingem sa le mediatizeze aici pt ca aici facem munca patriotica (in vremurile de acum cand nu mai ai timp nici sa te c..i noi ne mai gasim timp sa postam una , alta ) nu urmarim sa castigam vreun ban din ce postam aici ci sa se vada cum se faceau curse pe vremuri...este o mandrie si totodata sunt lipsit de modestie cand spun "ATUNCI SI IN POZELE MAI DE SUS S-AU FACUT CURSE AUTO ADEVARATE CAND BAZA ERA PILOTUL SI PASIUNEA, NICIDECUM PUTEREA MASINII"...excelent video, excelenta postare...multzam fain!!! |
Evident ca ai perfecta dreptate Cornel !!! 8)
|
1 Attachment(s)
inca una de la mine !
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning