![]() |
|
Re: Machetele mele - steaua23
Superbe toate insa cel mai mult imi place ultima achizitie, Actros. Nu aveam idee cat poate sa fie de mare, insa este de-a dreptul imens.
Welcome back nephiu. |
Foarte tare! Plugul H61 nu l-ai pus?
|
ai de ............ mea...cum zice romanu..
camioanele sunt absolut bestiale.....felicitari - am ramas gura casca |
Ma bucur ca v-au placut. In principiu le-am asezat asa ca sa se vada diferentele de dimensiune dintre ele. Cel hw61 nu apare in poze pentru ca este 1:16.
|
Imi aduc aminte de prima data cand am vazut Mercedes Transporter-ul de la CMC pe forum (acu' vreo 2 ani, repete trece timpu' :shock:) am tot vizionat pozele zile intregi, si ziceam ca e cea mai tare macheta, datorita dimensiunilor si detaliilor ... acum, am ramas in aceeasi "situatie" atata doar ca sunt de 8x ori mai uimit decat atunci :lol: Domne cu arata camioanele astea, incredibile !!!
|
Quote:
|
|
Quote:
eee ... vad eu. revin pe seara cu un muscle car spectaculos :) |
excelente camioanele, felicitari!
|
Va trebui sa scoti o gramada de banet din buzunar cu cauciucuri de iarna la tot parcul de camioane :lol:. Sunt superbe toate, nici nu vreau sa ma gandesc cat sunt de mari la 1:18.
|
a trecut si seara si muscle car-ul n-a venit :), haide s-o vedem..
|
14 Attachment(s)
hop si muscle car-ul :lol: . pentru mine cel putin, designul este unul de exceptie.
Pontiac Firebird 400 (1968) - Exact Details 1:18 |
Exceptionala macheta, bravo!
|
motorul si culoarea...fara cuvinte..
|
Deosebit model !
Toata macheta e grozava.Nu as putea spune ca s-a lucrat mai bine la motor decat la interior sau altundeva... Frumos...pacat ca nu-mi prea place pe bej.Mergea un rosu aprins :evil: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning