![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
salut . am si eu o problema . ne-am impacat acum 6 luni , dupa ce am mai fost impreuna in urma cu 3 ani . A mers bine o perioada apoi eu am mintit-o . Am pelcat sa duc niste prieteni intr-un club in afara orasului in care stau . Iam zis ce fac si i-am mai zis ca nu ramn acolo . Eu am ramas o ora iar ea sa prins ca ma sunat si nu am putut sa rraspudn de muzica . Mai e faza ca iam zis ca nu vreau sa se duca in club fara mine ( dar eu "mam dus " fara ea ). A 2 zii plecam intr-o deplasare cu ea si tebuia sa fiu treaz , etc s-a suparat . In aceasta deplasare s-a mai intamplat o problema , am incercat sa ascund ceva dar s-a prins . Mi-a zis ca sia pierdut increderea in mine la o saptama dupa . dar lucrurile mergeau relativ bine . Intr-o zi mi-a facut o faza . Ea a iesit afara si a tecut pe langa blocul meu . Dupa o ora ma suant si mi-a zis ca de ce o urmaream |: | Eu am luat totul ca pe o gluma ptr ca nu ma iesit din casa . Mi-a explicat ca eu eram , hainele mele mersul meu etc , Dar eu chair in casa am stat . Neam certat grav pe subiectul asta deoarece eu nu facusem nimic si eram acuzat pe nedrept de data aceasta . Dupa o saptamana iam zis sa luam o pauza , dar am revcenit asupra deciziei dupa cateva ore . MI-a zis ca am ranit-o ca tinem pauza ca face ambitie la prostia mea . S-a termiant si pauza saptama trecuta acum 7 zile . Toata saptamana cea urmat nu ma vazut-o mai mutl de 7 minute adunate . S-a implicat in diferite proiecte la facultate , vine tarziu acasa nu ma anunta nimic , Imi spune ca ma suna cand ajunge si nu ma suna etc . Am icnercat sa vb cu ea si sa ii spun ca ma deranjeaza aceasta atitudine . Ca ma face sa sufar , mia zis ca asa am facut-o si pea ea sa sufere si ca imi palteste cu aceasi moneda . La balul ei nu ma lasa sa vin " Nu ai ce cauta acolo " . iam zis daca vrea ea sa ne despartim dar imi spune nu , ca ma iubste etc . Nu am puttu sicner sa vb cu foarte multe , de fiecare data cand intram intr-un subiect ori are treaba , ori eu mi-am schimkbat totnul vocii si tip la ea . M-am gandit logic . Acuma sufar , daca ii pun capat relatiei eu , tot o sa sufar dar stiu ca sa termiant si nu stau agatat . Dar in gandirea mea daca pun capat relatiei crede ca e ambitia mea ca prima data si ca o sa ma intorc dupa ea . Cum credea si "betze" mai sus . Dar nu e vorba de ambitie .o vreau inapoi dar nu vreau ca relatia sa continue asa . mi-a promis ca o sa vb in seara asta , pana acuma desi am icnercat nu am reusit . ma asculta dar nu intelegea nimic .
Iam zis ca am suferit ca nu am stiut de ea nimic 2 saptamani ,si mia raspuns " te-a ros gandul ca nu stii ce faceam ( cu o tenta ca o controlez ) . " numai de chestii dianstea m-am lovit . Eu nu zic ca sunt perfect sau ca nu am gresit dar nu stiu ce sa fac sa termine comportamentul asta . nici eu nu mai stiu . Am vorbit cu un prieten dar l-am aburit rau , . Ideea lui e sa o las si gata .. nu stiu eu o vreau .. lalalalal |
in urma cu cateva minute mi-a zis ca are nevoie de ordine in lucuri , ca nu simte ca e momentul sa ne impacam si ca o sa ne imcapcam dar nu acuma . Nu are pe nimeni . Iam zis " de ce suna a final si tu zici ca nu e " si mia zis ca nu e finalul si ca sa astept . Stiu ca ce suna dar nu cred ca e ceea ce pare .
|
Quote:
incearca sa twe gandesti bine, sa tragi linie si sa vezi ce e mai bine pentru tine si cum ar trebui sa mearga relatia.daca tu crezi ca nu e sfarsitul si are doar nevoie de timp oferai timpul necesar si cand o mai cautin cel putin cateva zile nu ii mai pune intrebari si poartate frumos cu ea, macar sa ai o atitudine vesela, sa o inveselesti sa nu`si aduca iar aminte de bube.... asta e parerea mea |
Quote:
Asa... sa astepti sa ce, pana isi gaseste pe altu si o sa fie sigura ca nu mai are nevoie de tine? Acum e hotararea ta, dar parerea mea este ca e in cautare, daca nu si-o fi gasit deja pe altul... P.S. te-as ruga sa scrii corect dpdv gramatical in limba romana. Merci. |
Cand cineva iti spune ca vrea o pauza ...de obicei vrea o "pauza".
|
E gata toata treaba... isi cauta om nou... sau l-a gasit deja si pe tine te freaca.
|
Treci peste. E greu, dar nu imposibil. Alta si gata. Daca te tot amana, te tot duce cu zaharelul crezi ca te vrea asa tare??? Las-o tu inainte sa te lase ea pe tine!
|
Quote:
|
azi m-a sunat . M-a intrebat " esti bine ? " .
ea: te-am sunat pentru ca credeai ca nu o sa mai vorbim . eu: sunt bine dar e greu . ea: o sa mai vorbim , o sa ne mai si vedem saptamana asta , diseara sau maien vorbim . apoi a venit vorba de treaba asta si a zis ca ea a dat totul in trecut si ca asa a fost sa fie sa gresesc eu si acuma , nu ca ar vrea sa ne despartim doar ca trebuie sa mai treaca timp . Ea are balul joi , initial mam gandit ca poate e stresata cu astea , dar cred ca ar dura mai mutl aceasta pauza . Legat de inselat , i-am zis ca e mai civilizat sa imi spuna inainte si a zis ca nu e vorba de asta .. NU stiu .. e ingandurata .. poate asteapta sa zic eu anumite cuvinte ca sa o readuc in starea de relatie , nu stiu . ca nu stiu ce sa mai zic . A ramas ca mai asteptam :sad::sad: |
fa-te ca o arzi cu altcineva, vezi ce reactie are. daca nu schiteaza nimic, pa. daca se ataca, mai e vreo sansa p-acolo.
ai 20 de ani, atata timp cat nu iti lipseste o mana, un ochi sau un picior, ai 99% sanse sa gasesti si "altceva" bafta |
Daca nu se combina cu altul la bal...mai ai sanse. Tu incearca sa iesi cu cineva de sex feminin, sa te afisezi cu alta...
|
Quote:
A)Simte nevoia sa se distreze si sa fie libera fara a fii nevoie de explicatii ca de ce pleaca in club si ce face B)Si-a gasit un gagiu si vrea sa experimenteze si alta marfa. Salut ! |
daca se duca la bal fara u.... cred ca stii raspunsul
|
la bal se duce singura :
->ca eu "nu merit sa vin cu ea " ca am suparat-o ->ca iam zis odata in idiotenia mea ca fostii mei colegi de liceu nu o placeau si ca de asta nu ies si cu ea si cu ei si acuma ma tine departe de colegii ei . ->rebeliune , vrea sa se simta libera dar in acelasi timp nici nu imi da drumu .. ( A ) de mai sus :) . Nu pot sa ma duc dupa ea la bal ca e mic clubul unde fac si sunt sanse sa ma vada si nu ar fi bine . NU stiu , daca tot sa anuntat ea ca suna , nu stiu ce sa fac sa o las pe ea sau sa mai sun si eu . Evident ca maine nu ma va baga in seama , ptr ca eu ( teoretic ) nu stiu cand are ea balu . |
Incearca si tu 3-4 zile , 1 sapt sa fi BARBAT si sa ti se rupa, n-o mai baga in seama, n-o mai cauta. Vezi cum reactioneaza.
--- nu-i neaparat ca si-a gasit pe altul, face figuri ca stie ca detine controlul, asa ca pune piciorul in prag ca e nasol femeia sa fie sefa in relatie; vei inebuni. ps: TOTI am avut FOSTE si uite-ne in viata :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:54. |
- Copyright 2026 4Tuning