![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
cred ca e masina lu gigi becalli de are oii pe monitor :lol:
|
aia era tema...cu gigi becali si oile :)
|
sebi dak ai furat de pe alta masina deja facuta si era brush din cum se vede...ar trebui sa fi avertizat si la 2 gresi o sapt vacantza
|
domnu shebi2 sau cum te-o chema...chiar nu ai crezut k o sa isi dea seama lumea k iei de pe o masina ggata prelucrata...mia ales k nu ai luat doar jantele(pe care oricum sunt absolut convins k nu le ai dintr-o poza de-a ta....)dar ai luat si aerisirea aia depe lateral la care am muncit si eu ceva timp......dar.....la noi totul e posibil....
|
te fura pe fata :lol: :lol: :lol:
|
deci recunosc am luat jentile dar atat restu e facuta de mine sau nu ma crezi in stare sa fac o aerisire si nu cred ca jentile leai facut u si sunt luate de pe alte masina ....in rest totu e facut de mine
|
1 Attachment(s)
Quote:
da.....jantele sunt luate de pe o masina ...dar sunt luate de pe o masina reala....nu una facuta virtual...ceea ce ai facut tu si la jante tot furat se cheama |
bine tataie imi cer scuze esti fericit ....doamne ....chair crezi ca nu se poate lucra o priza de aer din aia ..ramai cu bine
|
1 Attachment(s)
na fitar priza sa iti fie am facut cat de cat la ea in 2 minute la masina acolo mam chinuit o zi............asta am facuto rapid acum sa iti arat ca nu e mare inginerie sa faci o priza de aia
|
daca esti atat de sigur de ce nu pui fisierul .psd?
1. din cate vad eu din poza pe care ai pus-o tu nu prea ai idee de pen tool ceea ce ar face cam greu sa reusesti dsa faci asa aerisirea.... 2.chiar si aceeasi aerisire/bara/etc. daca este facuta de 2 oameni diferiti nu are cum sa iasa identica.....la tine pana si reflexiile cerului(liniile acelea albe de pe margini) corespund(dupa cum se vede din fisierul pe care l-am pus mai sus).....cum se poate asa ceva nush... p.s.rog un moderator sa se ocupe de problema asta pentru ca deja devine enervant |
pufy mai bine recunosti ca tu l-ai copiat pe el :lol: :lol:
incoronati-l cu un ban mai repede pe sebi ca deja e penibila treaba.... |
sebi tata...nu teau invatat parintii sa ii respecti pe cei cu mai multa experienta? cand facea pufy prize dealea tu inca te jucai cu p*ta in tarana (metaforic)....putin respect tata...ah...inca ceva....daca esti prins asupra faptului, mai bine recunosti greseala si esti iertat. si eu am copiat cand eram incepator dar miam recunoscut greseala si am inceput sa lucrez singur, fara copiat. majoritatea am facut asa. dar am progresat DEOARECE NE'AM RECUNOSCUT GRESELILE . tias sugera sa faci la fel ca noi sau sa te muti pe alt forum. tias sugera unele forumuri straine unde esti pupat in c*r pt orice lucrare ai face, fie ca e slaba sau nu. (nu fac nici o aluzie). considera postul meu ca un sfat prietenesc. incearca sa nu mai fi asa de ingamfat. nrk
|
2 Attachment(s)
dc si despre asta se zice ca e furata sau mai stiu io ce lasati-va de vt ...2 zile mam chinuit la ea stiu am exacerat cu emblemele da mie asa imi place...un coment pls
|
asta se vede k tu ai facuto ...e plina de greseli :lol:
|
da......ms mult de comentariu
|
farurile sunt cam blurry priza de aer total ireala si renunta la stickerele alea ca sunt fara rost.puteai sa schimbi jentile
Tu invata sa pui un prag spoilere si jenti bine nu te mai arunca la sters elemente dp mashina pus stickere si alte chesti d'astea.arunca si tu un ochi pe niste tutoriale...digimods,PSU,4tuning ca nu are strica |
Quote:
|
Quote:
|
sebi deci......
1. priza de pe capota e facuta cu un spray dala de grafity sau cum se scrie....nu k sunt eu zeu in asa ceva dar dak nu stiu nu ma bag....mai atent la asta... 2.ai pus o gramada de stickere kre nu sunt puse bine deloc....prea stridente trebuia lucrat la opacitate si la proprietatiile layerelor 3. la capota in stanga jos ce e cu negreala aia?..urme de ulei de la motor sau selectii gresite cand ai dat smudge sau brush tool? 4.tuning foarte putin.....dak se pun stickerele si farurile alea care nuj dak sunt facute da tine cu c/p. 5.selctii proaste, roata spate e aiurea rau...cand ai coborat masina trebuia sa lucrezi la ea sa o scoti in relief putin in exterior. 6.se vede cum ai coborat decorul.... cam atat exact cum a zis Ace...un mic roman semnat de mine....un progres precum racul fatza de nissan ....km atat...mai invatza lucruri elementare si mai mult bun simt fatza de cei care iti dau un sfat si asta nu e valabil pt tine in special ci pentru toti incepatorii si pentru noi toti....sorry de offtopic... |
2 Attachment(s)
nissan skyline ....
|
Foarte misto lucrarea shantzule.. ti'am zis si pe mess.. dar.. tot mai tari sunt lucrarile lui sebi2 si mariforspeed..
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
mazda rx8 tuning
|
vedeti acuma deveniti deja nesimtiti ...da in fine..
|
Quote:
si la comentarii ...tot asa vb ,,parka esti nb ..tu ai fi ala de a inventat vt ..si ...nu se compara nimeni cu tn .......daka esti mai bun ..bv tie ..dar nu mai suferii asa ......in loc sa ii ajuti si tu pe astia mai slabii cu un comm bun ..din care sa invete ..tu te dai zmardoi ....si nui frumos ....... si stai si tu linistit ca fata de multii dp acest forum ..esti kk ...la vt ;) dar oricum bafta ....si vb si tu ca omu ....;)../ scz de offtopic ....dar prea nesimtire :D |
5 Attachment(s)
:rolleyes2 hmmm.. deja sunt depasit... niste lucrari foarte frumoase in special cele ale lui Ca][n putin mai ireale dar foarte interesante..
|
shantzu ... nu vad greseli ... frumoasa lucrare ...
Ca][n ... ca idei stai f bine :D ... dar la muchii ai folosit cam mult alb, le-ai accentuat prea mult ... la aerisirea laterala ai folosit prea multa umbra ... aerisirea aia dp plafon ... se reflecta numai "gura" ei cand ar trb sa se reflecte toata pe parbriz ... ai lucrat tu si la jante dar cea din spate mi se pare plata ... bobohtml ... la poza din lateral eleronu e pus aiurea ... la a doua din spate ... ai ales cam prost vynilurile ... |
Quote:
bai...bai zeule....dak eram in locu lui shanztu...faceam ce puteam sa primesti ban si sa te mai bata si unu....tu vb de nesimtire....ai facut 400 de masini si alea ...c/p...si aiurea...asa k mai taci in PM(post meridian)...pseudozeilor |
ca][in man, ai probleme cu perspectiva. bara fata are mari probleme cu perspectiva. mai intra pe forumuri cu masini facute in 3dmax ca iti garantez ca o sa te ajute.
manson, andrei2003, shantzu lasatii mah, or sa se maturizeze si ei:). or sa isi dea seama singuri, cand vor vrea sa faca cu adevarat vt si nu ii va mai ajuta nimeni, cat sunteti de valorosi;) sebi, mari, toti incepatorii aici suntem ca o familie. sunt si bune si rele. obisnuitiva. in familie nu mai face nimeni glumitze deastea? shantzu nu vroia sa va demonstreze cat e el de tare. el vroia sa demonstreze ca si o masina cu modificari minore poate arata mai bine decat masinile pe care voi le dati drept superbe, pline de modificari, bengoase, etc. daca vroia shantzu sa fie rau, facea o masina cum na mai fost la comentarii lucrari de 20-30 de pagini: una superba, extrema, perfect lucrata. nu trebuie sa fiti asa rai cand cineva va ajuta, mai mult sau mai putin sarcastic. |
2 Attachment(s)
Place ? O Toyota ...
|
Quote:
Si ma bucur ENORM ca m-ai ascultat si ai folosit la muchii si unde era asha zgriptzuros Blur si MORE BLur :D;) bafta |
NU am folosit blur ci doar am marit feather unde am simtit nevoia .... Va multumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-ati dat ... Am apreciat :wink:.
|
mie nu imi place masina :D .... in rest bara de jos ireala si ii sta urat fara faruri
|
si asha ii bine ;)
bobohtml acuma fiecare cu ce ii vine in cap .....dak tzie iti vine sa faci o masina fara rotzi pe ea o faci sa vezi cum iasa.........ma cainilor....;) |
daca nu am tinut pasul cu voi .. ma consider depasit gata cu vt`u ..wlady are lucrari mult mai bune decat toyota asta cred k se grabeste nu mai are rabdare, nu mai este atent la detalii
|
Am facut lucrarea asta ca sa incerc altceva ! Nu am stat prea mult la ea si in total am lucrat aproximativ 4 ore la ea ! Hai sa nu mai facem posturi aiurea si sa fim ontopic :wink:
|
Quote:
scz de offtopic |
manson baiatule cred ca ai prea mult rock in cap si tea distrus ....zei? am zis io vreodataa ca sunt zeu? doamne mai gandeste si u intai sa vb ca pute rau frate...
|
Quote:
|
Nu s-ar mai lua nimeni de voi daca cu fiecare lucrarea a-ti incerca sa progresati ... sa va chinuiti sa dati mai mult din voi .... e 8:00 dimineata - fac o masina , la 8:10 pun masina pe forum e 9:00 dimineata - fac o masina , la 9:10 pun masina pe forum e 10:00 dimineata - fac o masina , la 10:10 pun masina pe forum .................................................. ..................................... nu asha se face treaba ;) sunt destul siteuri cu tutoriale , de acolo am invatat si noi , culmea am invat bine ;) incercati sa faceti tutorialele astea si sigur toti or sa fim multumiti ,pana si voi,de progresul vostru in materie de tuning virtual ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning