![]() |
Re: Diverse discutii
permis,masina,si completarea unui formular...care sa face la billa bucuresti...nu stiu care din ele :D
|
Quote:
|
eu asa stiam...probabil ca s-a schimbat...
|
Donule ajuta-ma sa ma inscriu si eu in NSL. pls
|
apropo de vreme naspa,am fost azi la un accident la MOARA NOUA. Naspa rau,5 morti si o SKODA SUPERB facuta zdrente.... Air-bag-urile au inutile
|
lasa ca am vazut si io unu acum pe DN1 de am incremenit la volan ... era un ford focus care a ingramadit o alta masina in niste pomi ...air-bag-urile ... inutile .. descarcerare....pompieri ..
|
cred k au azi peste 7 accidente nasoale...din cite am vazut eu...vreo 2 pe la romanesti......si cred k mai urmeaz.... se intorc bucuresteni de la munte
|
da ... era de asteptat mai ales ca ploua...
|
e lapovitza :mrhappy:
ziceti ma cu intalnirea aia ... :rolleyes2 |
eu vin normal.
|
TNG .....2 sau 3 Astre G.....stii cine!!! ce zici? :)
|
buey tre, ti-am zis ca recunosc ca CTR se tine bine pe circuit. dar de aici..pana la a fi "pt puristi" and others..si sa bagi date din alea.... eu ti-am zis :P wake up. cand visam japoneze ca 300zx twin turbo, am citit destule si am ajuns la concluzia ca sunt facute pe monitopr, fara pic de suflet, fara designer, fara sa fie si finisate la interior :)))
ieftin si in scurt timp. asa s-ar traduce. toti baga motoare usoare de tunat, turbo, numai ei baga vtec. motor bun, de altfel... dar la limita. ca si s2000. motor bun. asina trage bine. dar dupa aia ce faci? o vinzi si iei alta. eu sunt fan vag..dar stiu sa ma uit si pe langa. adu ctr ala si vedem dupa aia o cheia ce si cum. un 400m..ne uitam la interior la mine, la optionale...si la finisari si vedem ce mai zici. nu ti pare aiurea ca peste tot GTI e testat cu CTR?? nu tu ziceai ca vag sunt praf? eu zic sa vedem nr de maisni vandute..si sa nu ma iei cu mai bine mai rare ca sunt priginale ca asta e vorba celor care nu mai au dovezi. o masina buna se vinde. vrei sa imi spui ca daca e plin de CTR pe strazi tu nu ti-au lua ca e prea desa vazuta? lool.. ai avzut cate GTI ti-am adus la sala? toti multumiti de ele.te iau la olanesti sa vezi 30 de GTI? 5 S3? sa mergi cu ele sa vezi ce inseamna? peste CTR ce mai stie honda? sa se lupte cu S4, cu RS4..cu S6 cu RS6, cu S8..su S5...? are ceva? cu R8 mai zic? japonezii aia in afara de culori ca papagalu', drift (ca nu stiu sa emarga cum trebuie pe curbe) si nos (apesi un buton si ai xxx cai..cat de stupid poate fi? daca vrei cai..muncetsi..baga modificari) ce mai stiu sa faca? cate R32 cu turbo stii? si cate japoneze? da, stiu, sunt fiabile, dar cine s emai uita in zilele astea la asa ceva? toate sunt fiabile.... a trecut vremea oamenilor care tin masina 1000000000 km si 50 de ani. platicul nu tine atat. cauta HPA romania pe youtube. vezi ce poate un r32 din Buc cu turbo. uite aici https://www.youtube.com/watch?v=tasq96nIEwQ vrei motoare fiabile? ai 50> de ani? atunci ce tot pupi in cur honde? iti place un civic normal? ai avzut tu CTS sau Civic diesle facut la 200 de cai cu turbine si alte prostii? nu...de ce? ca nu se ataseaza nimeni de chestiile astea. la design putini sunt cei care s einnebunesc dupa ele. pana la urma, eu chiar vreau sa iti iei CTR (stii ca mereu trag de tine) ca sa am concurenta...sa impingem performanta in sus..dar de aici pana la avedea zeita maisnilor in ea... eu, de ex...ma bate gandul serios in 2-3 ani (sau cand s-o lasa cu familie) sa iau primul RS4. da..ala break. cine il vede nu da 2 bani pe el...avant..break...si te HURUIE la orice viteza. alearga porsche pe autostrada de nu se vede. hai citeste postul distant, si nu mai bate in teava cand faca galagie cu fete :P uite promit cand ma plimbi cu CTR sa gandesc distant si la rece. deci? cand ti-l iei. ps: tre sa recunosti ca in toate testele dintre new S3 vs CTR, S3 a pierdut 75% din cauza pretului mare. 265 de cai si quattro fara de 200 si FWD, si cum sunt finisate interioarele nu prea se compara :P..plus ca si la exterior arata f bine S3. la fel a fost si cu S3 8L cum am eu. pretul il cam tine departe de nr mare de vanzari. ca 1.8T poate 400 de cai fara prob. vezi mah cat am scris pt tine? ma dor draq degetele. |
nu mai pot da edit.
asta arata mai bine ca modelul nou: https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/55077-vand-honda-civic-type.html deci costa cam cat am dat eu pe S3. ai 2 zile sa ma convingi sa fac schimb cu omu' :) sau sa vand S3 sa cumpar CTR ala. baga ! vb f serios. |
Quote:
De obicei ne gasesti la Sala Sporturilor seara dupa ora 20 si in weekend. Da-mi pe privat nr. tau de inmatriculare. Am impresia ca te-am mai vazut prin oras, oricum. Bafta! |
Quote:
Pe aceasta cale vreau sa-l rog respectuos pe M3lc sa dea jos stickerul cu NSL. Multumesc. |
Sunt de acord cu TNG sa facem o intalnire a celor din Comunitatea 4tuning.
Ideea este sa vina cei din Comunitate si din cluburi. Si atat! Eu spun ca cei care sunt in Comunitate, sunt cei care activeaza pe acest forum, vin des la intalnirile noastre, fac ceva in sprijinul nostru si arata ca sunt cu adevarat pasionati de masini. Cei din cluburi la fel. Adica..., daca vrei unul din aceste stickere pe luneta trebuie sa dovedesti ca-l meriti. Nu doar sa vii adus de prieteni din comunitate si sa te integrezi decat fizic. Trebuie sa iei parte la discutiile noastre, sa iti spui punctul de vedere si sa activezi si pe acest forum si pe forumul dedicat clubului din care faci parte. Altfel n-are rost... Daca n-am dreptate va rog sa ma corectati. |
donule...in legatura u ce ai zis....mai e unu la mine la bloc cu o dacie nova...care nu a venit deloc la intalniri....are nr TAO....si nici pe forum nu e...iau legatura cum el?
|
Sa mor daca inteleg ceva...
Pai daca nici nu vine, nu-l cunoastem, nu e pe forum..., la ce draq sa-l mai aduci si p-asta? |
Quote:
CTR e comparat si cu s3 nu numai cu GTI iar daca cu asta din urma inteleg comparatia, cu s3 nu prea. s3 e altceva, eu zic ca-i alta clasa, awd, dotari, chestii, pot spune ca tinde spre gt mai degraba decat spre hot-hatch-uri. asa, nu sunt fan honda, imi plac masinile in general si absolut intamplator CTR face parte din lista mea de dream-car-uri, iar faptul ca o si pot cumpara la momentul actual... ma-ntelegi cred. marele lor merit e ca au reusit sa implementeze tehnologii destul de avansate exact cum ai zis tu, ieftin si repede. departe gandul ca honda ar fi o marca exclusivista in general, e o marca "exclusivista" pt. romania momentan, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. tot zici ca-s motoare fortate, motoarele de M cum sunt atunci si ale dracu' nu se strica? ti-am aratat mai sus ca nu sunt motoare fortate, mai degraba cu putere maxima limitata pt. piata euro. pt. mine fiabilitate inseamna ca atat cat masina se afla in posesia mea sa n-aiba probleme majore, adica 40-50-70.000+ km, nu 50 de ani cum ai zis tu. am pierdut o groaza de timp prin servisuri si crede-ma ca e una dintre cele mai neplacute experiente sa vezi babuini cum lucreaza (ma rog, se mai scarpina in cap, mai dau cu un ciocan) la ceva ce tu ai lua in casa, eventual in pat. calitatea interioarelor, hmm, ultima oara cand am verificat materialele erau destul de bune la toata gama. evident ca e o diferenta destul de pronuntata, in functie de clasa din care face parte masina, ca asa e japonezu', pragmatic. nu sunt neaparat de acord, relatez o stare de fapt, mai important e sa nu apara greieri. de ce-ar pune interior de piele si tot felul de ornamente de aluminiu la o masina care oricum in mare parte va ajunge sa aiba tabla chioara inauntru si roll-cage in timp ce zburda la 8000 rpm? sa te uiti comparativ si la modele de clasa premium, sau oricum de familie, japoneze sa vezi cu totul alta optica de realizare. aspectul anost era intr-adevar o problema a japonezelor insa de ceva vreme au corectat si treaba asta, cel putin mazda scot masini din ce in ce mai frumoase. pe bune, intre un lancer, mazda 6, accord ai alege passat sau a4? toyota au ramas in urma la capitolul design dar macar sunt lideri la vanzari pe plan mondial. sau poate asta e politica lor, toyota marca exclusiv de consum, lexus marca premium. |
Quote:
CTR e comparat si cu s3 nu numai cu GTI iar daca cu asta din urma inteleg comparatia, cu s3 nu prea. s3 e altceva, eu zic ca-i alta clasa, awd, dotari, chestii, pot spune ca tinde spre gt mai degraba decat spre hot-hatch-uri. asa, nu sunt fan honda, imi plac masinile in general si absolut intamplator CTR face parte din lista mea de dream-car-uri, iar faptul ca o si pot cumpara la momentul actual... ma-ntelegi cred. marele lor merit e ca au reusit sa implementeze tehnologii destul de avansate exact cum ai zis tu, ieftin si repede. departe gandul ca honda ar fi o marca exclusivista in general, e o marca "exclusivista" pt. romania momentan, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. tot zici ca-s motoare fortate, motoarele de M cum sunt atunci si ale dracu' nu se strica? ti-am aratat mai sus ca nu sunt motoare fortate, mai degraba cu putere maxima limitata pt. piata euro. pt. mine fiabilitate inseamna ca atat cat masina se afla in posesia mea sa n-aiba probleme majore, adica 40-50-70.000+ km, nu 50 de ani cum ai zis tu. am pierdut o groaza de timp prin servisuri si crede-ma ca e una dintre cele mai neplacute experiente sa vezi babuini cum lucreaza (ma rog, se mai scarpina in cap, mai dau cu un ciocan) la ceva ce tu ai lua in casa, eventual in pat. calitatea interioarelor, hmm, ultima oara cand am verificat materialele erau destul de bune la toata gama. evident ca e o diferenta destul de pronuntata, in functie de clasa din care face parte masina, ca asa e japonezu', pragmatic. nu sunt neaparat de acord, relatez o stare de fapt, mai important e sa nu apara greieri. de ce-ar pune interior de piele si tot felul de ornamente de aluminiu la o masina care oricum in mare parte va ajunge sa aiba tabla chioara inauntru si roll-cage in timp ce zburda la 8000 rpm? sa te uiti comparativ si la modele de clasa premium, sau oricum de familie, japoneze sa vezi cu totul alta optica de realizare. aspectul anost era intr-adevar o problema a japonezelor insa de ceva vreme au corectat si treaba asta, cel putin mazda scot masini din ce in ce mai frumoase. pe bune, intre un lancer, mazda 6, accord ai alege passat sau a4? toyota au ramas in urma la capitolul design dar macar sunt lideri la vanzari pe plan mondial. sau poate asta e politica lor, toyota marca exclusiv de consum, lexus marca premium. ti-am zis cand o dau p-asta atunci imi iau. |
bah...A stie pe cine ai lua tu in pat?
hai ca nu toti care iau CTR sau GTi le transforma in masini cu rollcage... mazda arata f urat..sincer. 3 cel putin e grav de urata. nu passat, dar A4 da. sau C klasse(vb doar de design exteriro), si lexus arata bine. deci oricum, te astept sa iei CTR ala.. sa vad si eu ce stie.. |
pai nu toti doh!!
da stie, dar nu-i pericol momentan ca nu incape in lift. n-or fi stiind japonezii sa ia curbe dar tu ai avea curajul sa faci drift in coloana pe serpentine? passatul e urat iar a4 e.. asa ca sa fie, nu inspira nimic. da, si eu abia astept dar ce sa-i faci daca nu mai scap de "actuala". :) |
iar te-ai uitat la tokio drift si nfs? tre ma superi !!
|
hai k e exagerat sa spui ca nu stiu sa ia curbe calumea si daia au inventat driftul...s-au plictisit de trasa ideala poate si daia
|
era o figura de stil. dooooh.
imi arati tu din astia pe la wrc, wtcc...care sunt asa buni ca s-au plictisit? :P glumesc, logic...chiar trebuie mentionat? |
DON-ule ai dreptate dar nu sti cum se intampla mereu k fiecare isi chiama prietenii care au si eu beculete albastre in ea si mare tuning ce au facut,nu zic k eu asa avea cine stie ce modificari dar totusi, si ce sa mai zic sa posteze vrunu dintre aceea pe forum(nici nu cred k stiu k exista asa ceva).Asa k eu zic k intalnirile acestea se fac prin telefon si locul tot la telefon se spune, si rugaminte mea catre cei cunoscuti ar fi sa venim decat cei care sunt membri cu adevarat activi si pe forum si pe strazi, adik sa nu ne mai chemam prietenii care nu au nicio treaba cu masinile.sincer nu cred k ne intereseaza sa fim cat mai multe masinii si doar cele si cei care merita adik cum am zis si mai sus cei care sunt membri activi in comunitate. inca o rugaminte m-ai am sa nu le faceti in timpu saptamanii k mai suntem uni dintre noi plecati la facultatii.dak din greseala am am atins pe cineva cu cuvintele mele, imi cer scuze.
|
Sunt de acord cu tine. La tel se discuta cel mai bine. ;)
|
Quote:
|
Quote:
atunci pe cand sa fie? vineri seara? sau sambata seara? :???: locul si ora o discutam in pm/tel/mess ... ;) |
Quote:
|
Quote:
poate apar si eu p`akolo;;)... |
nu chemati pe nimeni care nu il cunoasteti ...doar cei cunoscuti...
asta e parerea mea , va convine nu va convine :mrhappy: |
DON-ule daca ai primit nr. meu da-mi un raspuns. Nu stiu daca l-am trimis unde trebuia.:peace:
|
oricum avem de invatat in a face intalnirile in ploiesti asa k din cele care le facem acuma invatam ce si cum trebuie facut k sa vina doar cine trebuie(imi cer scuze k ma repet dar asta doar pt a ma face inteles doar membri care sunt activi pe strazi sau pe forum)
|
Eu ma pot considera activ?!:rolleyes2
|
SKM d c faci misto hai sa terminam cu glumele k nu isi au rostu, "nu esti k nu ai fost cu noi la Plopeni ,nu ai nici posturi pe forum si nici pe pe la intalniri nu vi". am glumit sper k ai inteles-o
|
skama nu preferi pasiv? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: