![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
mihai eu am nevoie de o statie buna ..adica sa isi faca treaba...merg zilnic pe drumuri externe si de asta am nevoie...as fi interesat de o statie pana in 500 ron ...ce imi recomanzi? ms
Quote:
|
Quote:
Sau daca vrei sa dai 500 lei numai pe statie inseamna ca iti permiti sa iei si ceva firma (Midland Alan sau TTI). |
am eu o statie buna...e bun bun ..aproape noua...e de 9 volti ..sper ca am scris bine..din nicolina vb pana la targu aproape... vreo 350 fix pe ea..faci proba tot ce vrei...statie cabluri microfon si antena..0749316249 daca te intereseaza si vii si ii faci proba..e Bytrex pro-m4 daca nu ma insel
|
:)) bytrex-ul ii 300 ron noua , nu glumesc !!
|
merci pt informatie :) ..asta are 9 v in loc de 4. :"> si e cu tot cu antena
|
seara all , deranjez cu o intrebare , ar fi interesat cineva de sablarea jantelor sau a pieselor auto , sablare cu nisip ..... momentan e doar o intrebare :P
|
da ,am eu 2 jante de sablat !!
|
si eu as avea vro 4.....
|
sablat..vopsit etc? eu as fi interesat sa imi reeditez mak-urile 5ever 8)
|
Quote:
are cineva vreun cauciuc 195.50.16 sau 205.50.vreau sa trec la talon de 50 dar mie frica sa nu imi atinga pe fata in aripi.daca ma poate ajuta cineva.imi trebuie doar de proba |
am eu 2 anvelope 205/50/16 uzate la maxim si ink 2 anvelope 195/60/15 cu acelasi grad de uzura .. bune pt joaca
|
Quote:
|
Quote:
|
Va adunati la o joaca? 8)
|
Da ti-ai scos masina din service?
|
3.0 d sau 3.0 Xd 8)
|
xd la vremea asta , cel mai potrivit :)
|
Ihi ... merge si urca peste tot!!! 8) + cutie automata!
|
Vine cineva la protestul anti ACTA sambata 11 februarie de la 5 seara in piata unirii? Pentru cei care inca nu au aflat ce este ACTA sau la ce se poate ajunge aveti filmulet aici https://www.youtube.com/watch?v=BcFeCCUdrOA si pagina eveniment facebook aici https://www.facebook.com/events/309888002390146/
|
Eu vin, daca nu intervine ceva de ultim moment.
|
|
Quote:
|
Salut baieti, imi puteti spune si mie unde pot scoate niste stickere auto in Iasi ? ceva mic L 20 si latime 1.5, scrisul alb si sa fie cu foaie de transfer. Multumesc
|
1 Attachment(s)
salut ...stie cineva dintre voi unde imi pot trage niste stickere(mari) pt lateralele unui tanculet?
|
Am si eu o mica intrebare, are ceva daca am doua sau trei greseli in cartea masinii ?:D
|
Depinde ce greseli, sa nu te trezesti la ITP ca masina nu e conforma cu ce scrie, dar de fapt sa fie din cauza greselilor respective.
|
Baieti cu stickerele mergeti la Sdesign 0741.760.557, 0754.431.561
|
depinde de ce greseli ai in C.I.V.
si eu am avut surpriza in decembrie cand am facut I.T.P-ul sa constat ca era gresita seria la motor, nu m-a costat nimic la rar sa modifice greseala !! |
Toate cele trei greseli din carte tin de combustil, cantitate si tip.
|
cine stie un service bun din iasi ..in care sa merg sa se uite la directia de la masina sa vada ce are...si dece nu merge? multumesc
|
stie cineva daca la itp se leaga de folie omologata . si spuneti-mi un itp acceptabil in iasi adica sa se poata vb cu omul. multumesc.
|
Quote:
0740 962 971 - Suna-ma cand vrei tu! Iti pot verifica tot,dar tot ce tine de directie si nu numai pe un stand de directie 3D & bla bla bla ! |
adica poti face itp-ul sa inteleg. sau nu?
|
Quote:
|
IS 07 OJW
GOLF 4 NEGRU Cunoaste cineva masina? |
Quote:
|
Quote:
|
din cate stiu nu sunt numere de inmatriculare incepand cu O,mai vezi nr.incaodata
|
Quote:
|
de maine pot sa-mi pun gumele de vara ? sau de pe 31 ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning