![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
2 Attachment(s)
Azi pe la 4... Perla, pe mamaia. o tipa la volanul renaultului facut stanga, f sa se asigure, luata in plin de opel. doar raniti
|
Cum arata saracu opelu :shock: cum e frate posibil sa nu te asiguri ????? mergi frumos pe drum si te faci praf din cauza uneia care nu stie sa se asigure :|
|
Pai daca se ia permisul cu ochi frumosi sau cu sacosa ..
|
cica tipa din dreapta de la megane e la reanimare :|
|
Azi-noapte in mamaia mai inspre iesire o dubita scurtase un Opel? caravan. Ajunsese portbagajul pe bancheta din spate.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
In jurul orei 3.00-3.30 in parcarea de langa aquamagic. "Motociclist la pamant"...politie, ambulante...Nu stiu exact ce s-a intamplat.:rolleyes2
|
Quote:
io zic , ca era volvo ... ar fii interesant cine are detalii legate de incidentul de la magic .. cu motoru sa ne dea si nouċ... |
Azi in fata la judecatorie un megane 1 a luat un pieton pe parbriz, urat. Politie alea alea
|
Quote:
|
Care aveti poze de al accidentul din seara asta din mamaia
In zona Yaki o masina de la Compress Advertising , Tipa din dreapta au scos-o din masina dar nu stiu nimic despre ea ia soferul decedat ... a lovit o bordura cu vre-o 10 - 15 m in urma ... asta era singura urma de la accident .. nu am vazut frane ... nimic |
un hyndai accent a intrat in pom in dreptul hotelului Yaki, in jurul orei 22.10
revin cu poze mai tarziu , soferul decedat am inteles ,si pasagerul din dreapta dus la spital in viata |
3 Attachment(s)
scuzati unghiul dar daca ma miscam nu mai prideam loc de vedere
tot ce se vedea cu vreo 15 m inainte de pomul acela o bordura ciobita si una inainte miscata din locul ei |
cik accidentu a avut loc pe la ora 21:30 si politia a ajuns pe la ora 22:00 sa nu mai vb de ambulanta si de "echipa de descarcerare" kre s-au chinuit 15 min sa monteze un flex sau ce au ei ... Dumnezeu sa-l ierte!
Quote:
|
in 40 de min veneam de cernavoda .....baietii au trecut prin dreptul parcarii aqua magic la 22.10...am ajuns 2 min mai tarziu ca era trafic toata parcarea era la locul faptei
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning