![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
|
erau parcate .. nu a fost nimik deosebit din ce shtiu eu ... azi era in alta parte porcha :D ...
|
Quote:
Ono banuiesc ca va fi prezent la 4Tuning Day sa ne incante si noua auzul si privirea :D |
am vazut-o pe viu e dementiala .. desii usiile si folia aia carbon wannabe .. nu prea mi-a placut dar jos palaria :D
|
Din ce am înţeles din materialul video bănuiesc că în locul foliilor ce imită carbonul chiar va fi carbon... a zis că maşina va fi mult mai uşoară.
|
Quote:
Dar 1000 :O ca a zis ca are 700 + o sa mai bage 300 CP :O holly shit ... printre cele mai tunate si puternice masini din Romania :) Sa ia in 11 sec 200 :O |
La 1000cp se îndoaie şasiul :D
|
ba baieti vreau sa va spun ca am mers cu el cu masina......nu am cuvinte cum sa descriu......masina e criminala.......si el conduce zici ca e posedat.......bine spus la sfarsit "sa fac intrecere cu orice agarici care a stat toata viata lui sa bea un suc la terasa".....bravo ono41
|
e dementiala :D .... bravo lui k are pasiunea asta si nu are alte pasiuni .. calculatoare sau cine shtie mai ce :D
|
1 Attachment(s)
vreti masini tari???
poftiti fratilor, face 100 in 15s si merge cu 150 pe autostrada !!! ca numai eleronul maninca 15 km/h,... Attachment 215054 :rolleyes2 |
da e criminal bolidu..cel mai tare porche cred din romania..
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning