![]() |
|
Re: *Style - E30
3 Attachment(s)
uite mai bine ca paul a pus si el mai demult pozele astea cu cel alb am avzut ca te ai mai luat o data de el cu cel rosu si era pus inaintea ta nu te supara !!!
:arrow: s50.:rolleyes2 on sa revenim la BMW e30,8) |
6 Attachment(s)
Oare au mai fost?:)):))
|
4 Attachment(s)
:rolleyes28).
|
5 Attachment(s)
Quote:
on:unul dintre ursii mei preferati de pe la noi:arrow: |
7 Attachment(s)
Gata subiect incheiat!Eu zic sa ne vedem de treaba sa postam sa fie topicul curat si plin de bijuterii precum stilul e30 si sa lasam la o parte orice alte discutii si certuri ca nu isi au rostul!Chit ca au mai fost asta e nu ramane decat ca fiecare sa fie mai atent la ce se posteaza!!
ON:arrow: |
4 Attachment(s)
Quote:
ON 325iA Cabrio:rolleyes2 |
3 Attachment(s)
Hai sa iti zic ceva...spre uimirea ta daca era sa postez de dragul de a posta pe forum aveam cu miile posturi ca sa stii si u ca nu sunt"fomist" de posturi asa ca nu iti mai da tu cu parerea ca postez de dragul de a posta!Sa zicem ca am postat de dragul de a posta....hai sa te vad pe u ce postezi referitor la topic care sa fie placut ochiului!!Cel mai bine ar fi sa ne vedem de treaba fiecare!Sper ca nu te.a deranjat postul meu!
ON:arrow: |
7 Attachment(s)
Quote:
on 335iC:rolleyes2 |
20 Attachment(s)
Enjoy......
|
6 Attachment(s)
:arrow:
|
5 Attachment(s)
:hahano::hahano:f tare asta albastru inchis !!
on.:rolleyes2 |
3 Attachment(s)
:arrow:
|
10 Attachment(s)
seria XII (deviart)
|
9 Attachment(s)
sper ca n-a mai fost postat ca nam chef sa-mi aud si eu ca postez numai de dragu de a face cat mai multe posturi :)
|
5 Attachment(s)
:rolleyes2cabrio 25 24 v !!!a:rolleyes2:ciggy:de u ai luci pozele?? !!:lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning