![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
Mht'u - uite-te atent si vezi ca el inca mai are gaura aia de sa :) deci poti sa ii pui
|
tocmai... ca eu inca am teava de sa.. se poate monta sa.. doar ca trebuie bibilita putin pt ca nu mai e suportul de prindere.. dar eu am avut sa montata... cu teava bagata fortat acolo:P deaia am si pastrat gaura... dar mie-mi place asa.. fara sa:P
p.s.:D SAMBATA SI DUMINICA NE VEDEM LA EXPOROM... pun drift trike in actiune:D |
Unde reconditionez (bucuresti, evident) sau macar incarc cu aer la pret decent un rockshox sid MK1 ?
Multumesc, |
CyPz? ai ceva ce vreau si eu:D
|
Da, intr-adevar:))) Dar acele ceva au in jur de 50-60 mb fiecare si nu stiu cum sa le modific sa fie mai mici ...pt ca am un net mai greu de cap si cred ca mi-ar lua o zi sa le incarc ...:oops:
Poate sti vreun program de modificat, sa le mai micsorez size-ul.. |
Quote:
Prima parte https://www.youtube.com/watch?v=w-xGUUkPPxA&feature=plcp Partea a2a https://www.youtube.com/watch?v=roRNkzuMQ70&feature=plcp Partea a3a https://www.youtube.com/watch?v=EUdh4oHraHM&feature=plcp |
Quote:
|
Da...avea aprobare:lol:. M-am plimbat si eu cu trotineta aia:D. Merge super, merita toti banii pe care ii cere pe ea!
|
Da... aveam aprobare... eram cu legitimatia de gat.. cu stirea conducerii...
Cipz.. o sa te rog sa scoti filmuletele de pe youtube pt ca nu sunt demne.... o sa fac candva ceva filmulete frumos editate si atunci vor fi puse pe net... asta este si motivul pentru care nu am postat nimic inca... |
Ok, atunci le voi scoate acum!
|
7 Attachment(s)
Bicicleta asta statea aruncata pe la mine prin curte si mi-a traznit o idee sa fac din 2 mtb-uri 1 :"> cu 3 roti , am facut si una mica
(foarte mare) gresealla am taiat bara aia dintre clesti de la furca :D dar am sa sudez o bucata de fier acolo si o sa fie ca nou :"> :D , lantul taiat in stilul meu propriu :-" , mai am sa scot bascula si sa fac ceva :-? sa pot sa le pun pe amandou :"> singuru lucru naspa e ca am ars ruptura de flex a lu unchimio X_X :)) si nu mai am cu ce sa "adaptez" piese :D |
Quote:
|
Am avut si eu o problema de genu` si mi-a explicat cineva ca ar fi de la cauciuc, pentru ca , camera nu ia forma cauciucului ci cauciucul se muleaza dupa camera. Normal teoria asta e plauzibila! Pentru ca , cauciucul are in el ate/sarme, etc, este mai tare. Eu dupa ce am schimbat cauciucul nu am mai avut probleme. In concluzie incearca alt cauciuc, poate scapi de problema.
|
Baietii stiu cea mai ieftina metoda sa iti faci roata fara camera :>:> cine imi da un pupic ii zic =)))
azi nu am mai facut nimic ca am dormit ca ursu :"> da maine vad eu ce prostii ii fac si la cealalta :) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:48. |
- Copyright 2026 4Tuning