![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
LA MULTI ANI GEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Multi ani cu sanatate cu multe impliniri, fericire si tot ce iti doresti ! |
La multi ani Geo.
|
La Multi Ani Geo!! Sa ai parte de tot ce vrei in viata! Multa sanatate, iubire si mult succes!
|
:))) ms mult baietzi....sa dea Dzeu. Ma revansez eu cu o bere zilele astea, mere?:)
|
Ma asteptati si pe mine sa ma intorc de la bucale ? :D ca vin si eu la suc, nu la bere ca nu e voie :lol:
|
te astept fra ....pe tine oricand :))
|
mai oamenilor cum resetez si eu becul de la ulei la un ursulet din 90 sau macar daca are cineva un manual in ramana sau engleza ca in germanan nu stiu o boaba.merci
|
patroane, incearca aici:
https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html |
2 Attachment(s)
Se mai intampla si la case mari :shock::rolleyes2:cry::lol:
|
Quote:
|
Se mai intampla si la case mari
crek sa aprins beculetu la bord la indicatoru de carburant :)) pacat de ei ca e si grea masina |
ha sa va intreb si pe voi: am si eu o problema. E vorba despre un Audi A4 din 2002, i`am pus o instalatie xenon acuma 3 ani de 5000k matsusitu sau ceva cu matsu...nu mai stiu exact cum se numeste. Problema e ca mereu cand merg pe un drum denivelat sau cand merg mult cu masina se stinge becul pe stanga. Am fost la cineva si s`a uitat la instalatie si nu a putut sa zica nimic ca era sigilata...Aveti idee de la ce e ?
|
probabil becu este de vina, are vreun defect din fabricatie si la socuri se intrerupe, aaa si ia spuneti-mi inginerii fac bine dak pun un motor de r 19 1.4 l pe dacia mea
|
incearca sa pui motoru de Williams......cu ala de 1.4 nu prea faci afacere
|
trafy.. sa nu fie clemele de la far rupte
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning