Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   Cand au inceput circuitele in Romania? (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/159581-inceput-circuitele-romania.html)

valentin.nemtanu 26-10-12 18:54

Re: Cand au inceput circuitele in Romania?

Pe linia de strat il recunosc pe Corneliu Clementeanu + , dar pe starter............

valentin.nemtanu 26-10-12 18:55

Wow !! ihi.....si nu-i Cornel prin preajma sa ne comenteze cate ceva....:D:D:D

ipcc 26-10-12 19:12

Starterul ii nea Tucu de la Resita si acum tot el ne da startul
Poze mai sunt?

valentin.nemtanu 27-10-12 03:26

7 Attachment(s)
Da, cateva, dar si identificarea pilotilor e binevenita :D

valentin.nemtanu 27-10-12 03:31

4 Attachment(s)
si....gata " mansa" aceasta !:D

cornel1955 30-10-12 06:45

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by valentin.nemtanu (Post 5224042)
si....gata " mansa" aceasta !:D

so crezi matale ca nu sunt aici...dar nu am mai putut intra...Vali esti TARE DE TOT !!! cu # 146 este chiar moshu' cu ultimul Easter la Resita 1989...sunt dator cu o cinste mare pt ca eu am pierdut toate pozele cu 146...MERSI MULT :)
si licentele in sfarsit gasite cu greu prin pod...

k.lada 30-10-12 07:39

Frumoase poze :D Ce vremuri erau atunci...
Revin cu o rugaminte la toti, cu scuzele de rigoare... Inca caut un arbore cu came "periculos", pt motor de Lada si tot nu gasesc... Pe net circula mai dedemult o poza cu un monopost pe o platforma (daca nu ma insel, al dl. Werner H.) ce urma sa mearga la reconditionat. Din cate am aflat, motorul era irecuperabil, deoarece admisia a devenit un colector pt ape pluviale, s-a aruncat tot inafara de arborele cu came, care a trecut prin inca doua maini, si a ajuns la un prieten de-al meu in Timisoara. Am inteles ca ar mai exista un arbore undeva in Resita, dar nimeni nu da informatie exacta, toti sunt secretosi... Daca ma puteti ajuta cu vre-o informatie concludenta, rog sa fiu contactat :D

cornel1955 30-10-12 15:52

Quote:

Originally Posted by k.lada (Post 5227789)
Frumoase poze :D Ce vremuri erau atunci...
Revin cu o rugaminte la toti, cu scuzele de rigoare... Inca caut un arbore cu came "periculos", pt motor de Lada si tot nu gasesc... ..... Daca ma puteti ajuta cu vre-o informatie concludenta, rog sa fiu contactat :D

Eu am avut axa cu came facuta la INMT dar nu mai este de actualitate...era cu multi ani in urma...incearca pe forumuri rusesti sau din germania si poti cumpara de la ei...mai au inca Eastere si foarte periculoase...au motoare de 1600....daca erai anul asta la cursa de Trento Bondone gaseai sigur pe la ei....si sa stii ca nimeni nu este secretos dar la noi au disparut Easterele pe la fiare vechi ca ale mele....Bafta !!!

valentin.nemtanu 30-10-12 18:10

Quote:

Originally Posted by cornel1955 (Post 5227768)
so crezi matale ca nu sunt aici...dar nu am mai putut intra...Vali esti TARE DE TOT !!! cu # 146 este chiar moshu' cu ultimul Easter la Resita 1989...sunt dator cu o cinste mare pt ca eu am pierdut toate pozele cu 146...MERSI MULT :)
si licentele in sfarsit gasite cu greu prin pod...

Am recunoscut semnatura domnului Dumitru Rusanescu pe licentele tale de ' 89. Dar prima ta licenta ? Eu o voi cauta si curand o postez , chiar daca e mai ...langa topic. :D Nu de alta dar sunt documente ale activitatii din acele vremuri de acum 3...40 de ani :D

ROAD EMPIRE 30-10-12 20:57

11 Attachment(s)
The boys are back in town ! :D

POZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Cornel Simeanu..IPA SIBIU

cornel1955 31-10-12 07:34

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by valentin.nemtanu (Post 5228579)
Am recunoscut semnatura domnului Dumitru Rusanescu pe licentele tale de ' 89. Dar prima ta licenta ? Eu o voi cauta si curand o postez , chiar daca e mai ...langa topic. :D Nu de alta dar sunt documente ale activitatii din acele vremuri de acum 3...40 de ani :D

din pacate la acordarea anuala a altei licente se opreau cele vechi, dar mai anexez alt document pt "remember oldies" ...il salut si pe Road...back in town again :) !!!

ROAD EMPIRE 31-10-12 17:49

Quote:

Originally Posted by cornel1955 (Post 5229205)
din pacate la acordarea anuala a altei licente se opreau cele vechi, dar mai anexez alt document pt "remember oldies" ...il salut si pe Road...back in town again :) !!!

Si eu TE SALUT Cornel !8)

valentin.nemtanu 31-10-12 17:59

1 Attachment(s)
Asa este Cornele ! Dar eu am gasit-o pe cea din 1977 si o postez impreuna cu cea din 2012 !!
Cum am gasit-o? Pentru ca a fost ascunsa la acea vreme de mama :sad:ca nu cumva sa lipsesc de la serviciu si sa merg la curse periculoase !!:D
ei !! Nu rade ! ca am fost ascultator !1 Nu m-am " dat " cu eastere, in rest de toate ! Si pilot si copilot, si arbitru, si organizator , si chiar mecanic la parc ( pentru prieteni ):D:D

valentin.nemtanu 31-10-12 18:02

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 5228885)
The boys are back in town ! :D

POZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Cornel Simeanu..IPA SIBIU

Am o amintire foarte frumoasa despre echipa IPAS chiar de la aparitia lor cu daciilor papagal ! Erau foarte organizati si apropiati, formau o echipa puternica si hotarata !

ipcc 01-11-12 20:09

Ce frumos ca s-au relansat aminirile frumoase de pe forum.
Valentin daca mai ai poze sti tu mansa a-II-a, asteptam.
Multumesc de amintirile frumoase.

All times are GMT +2. The time now is 17:08.

- Copyright 2026 4Tuning