![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU
pai cred ca in primul rand trebuie sa folosesti leduri de calitate nu dalea de bricheta
|
Ce urat sa terminat cu ,Dacia Tau' a fost o poveste frumoasa, nu ma refer ca a patit masina ceva, dar nu sa mai pus nici o poza cu masina chiar daca a fost vanduta nu mai stim nimic de ea .... se scriau zeci de mesaje intr-o zi, iar acum un mesaj la 10-15 zile
|
nu a fost vanduta, e doar la hibernat
|
Quote:
|
si cum mai deschide hotul daca nu mai sunt manerele??????????????PS:fara a folosi ranga sau sa sparga geamul??????????????????
|
foarte simplu, cu ajutorul sistemului de urgenta
|
masina e la caldurica in garaj, nu pot circula cu ea pe timpul ierni din cauza rotilor foarte mari si gumelor de vara profil in v!
cand o mai da caldura in primavara o sa fie pe strada! pana atunci circul cu bmw-ul!:D |
am vazut ca ai o minunatie de Bmw, dar mai minunat este baietzelul tau SA TI TRAIASCA ! SA SE FACA MARE SI PASIONAT DE MASINI ! , saptamana asta bag si eu masina in lucru, pana la primavara sper sa termin proiectul
|
da cat te-a costat toata afacerea asta frate?
|
100e cu totul! zextar rules!:D
|
Quote:
numai bine! |
am vazut pe 4 tuning ca ai vandut masina...?! sau nu era anuntul tau
|
pai ce scria in anunt ca am vandut masina? masina este in fata blocului merg cu ea! nu stiu sa o fi vandut.
|
pe bune scria ca:dacia loco de vanzare,si scria detali despre masina,dar arata ca anuntul este expirat,nu stiu cine a facut anuntul,...cauta si tu sa te comvingi...
|
da intradevar a fost de vanzare masina dar nu mai e
si fi atent ca la felul cum te-ai exprimat reiese ca masina e deja vanduta |
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning