Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

mas2703 12-05-09 07:39

Re: Cafeneaua Ieşenilor

Ideea cu strutocamila asta de accelerare e ca doar atat permite locatia si masurile de siguranta.
Masinile vor fi incadrate in clase de concurs si vor concura contra timp si atat.
As vrea sa vad lasate deoparte securile si topoarele de mai sus si as mai vrea ca toata lumea din Iasi sa participe la manifestarile cu pricina, inclusiv baietii din OldSchool MotorSport !

crywolf 12-05-09 08:45

depinde cat de libera va fi parcarea de la ERA. La cat e de mare, vorba unui coleg de la nostru, se poate face si circuit. V-ati gandit la asta?
Mentionez ca ideea nu imi apartine :( am furat-o si eu de pe unde am putut :))

slip 12-05-09 08:55

Imi pare rau ca s-a inteles toata treaba asta ca si cum ar fi ceva personal .. Am pus o intrebare si am fost luat la misto.. Mnah..ce sa ma astept ? Multumesc oricum pentru raspuns.. care a venit din partea unui mare "reisar".. care nu stie macar sa isi puna un delcou si sa isi faca ordinea de aprindere.. ;)

bafta cu organizarea si noroc de Roax ca mai stie sa vorbeasca , ca altfel....

NGKON 12-05-09 09:02

vad ca lumea pe aici s-a cam aprins,nu stiu ce e intre voi, dar...

slip 12-05-09 09:15

nu s-a aprins nimeni.. doar ca cocaine chiar are impresia ca el stie tot si noi restu suntem prosti. am pus pur si simplu o intrebare.. putea sa nu-mi raspunda .. ce mare chestie? :D nu inteleg ce tot atata.. discutii aprinse :)) :lol:
ca sa nu se inteleaga gresit.. nu o sa mai raspund inapoi.. poftim. Poate asa e mai bine.. O sa ma rezum si eu la discutia legata de ceva constructiv.atat. :lol:

bafta

zorro6299 12-05-09 09:58

Quote:

Originally Posted by NGKON (Post 2310575)
vad ca lumea pe aici s-a cam aprins,nu stiu ce e intre voi, dar...

Hi, chiar s-a aprins rau....si cum e vorba aia....cand 2 se cearta..nu mai stii care-i vinovatul si mai era o vorba buna...." nu te certa cu un prost ca nu o sa faca lumea diferenta intre voi".....dar de pe "margine" se vede clar cine merita locul - I - la "clasa mahala' ...CoCaine desigur...urmat la doar o zecime de secunda de Slip, facand Sprint Paralel desigur care se pare ca a pierdut Start-ul :-P ....acum..sa ma ierte fiecare dar..asteptam ca cel mai "destept" sa "cedeze" si sa " ierte"....pt ca pur si simplu..." citesc si eu pe linga altii si nu am timp sa vad toot ce s-a scris, e prea mult si nu prea la subiect, Slip fii si tu omule mai scurt si sa intelegem si noi ", parca asa i-mi spuneai si tu...Ok.??? aaa, referitor la NGKON, aici este "sectiunea " Iasi...nu Tokyo, frate,No ofence dar si eu eram in "Haven" cand am primit 'mustrare".....aaa..si la mine in buletin Iasi..cred ca-i scris " gresit"...e fara " h"..ma duc sa-l schimb... :-Punde-i "egalitatea" ????

Pace to all....

P.S. Traiasca Moderatorii....
P.P.S Nici macar nu avem o pista, sau o stada unde " s-ar putea" organiza ' ceva "..ca deja....organizarea este.... undeground ... :sad:

roax 12-05-09 10:13

Asadar.................

proba de accelerare va fi contra cronometru , pe distanta de 201m, strada avind o lungime totala de aprox 450-500m.
nu vom putea alinia cite 2 masini la start fiindca latimea (2 benzi = aprox 6m) nu permite dpdv al sigurantei.
ideea de a cronometra pe fiecare ,cel mai bun timp din 2 incercari, face ca cei clasati pe locurile 2 si 3 sa fie chiar cei ce scot timpii de locurile 2 si 3, .....poti fi eliminat si din prima cursa daca ai ghinionul sa te dai din prima in paralel cu cistigarorul grupei, daca nu se ia in considerare timpul scos .
Daca mai sunt nelamuriri va stau la dispozitie .

HotWheels 12-05-09 11:32

Slip, sprint paralel cronometrat se face, chiar daca termini al doilea pe pista, e posibil sa fi scos un timp mai bun fata de celalalt. Timpul se inregistreaza in momentul cand pleci, right? daca plec la 2 secunde dupa ala....
U get the point. :P

bmwh548 12-05-09 11:55

Ma bag si eu in discutie... Pai de ce sa pleci cu 2 secunde in urma? Nu stiu care e regulamentul oficial, dar ar fi o greseala sa fie asa cum ai spus. Asa poti fi ametit la start (emotii, necunoastere, reflexe intarziate) si pleci cu cateva secunde in urma celuilalt si tot sa iesi primul din cauza timpului...nu e corect. Oricum la cursele de sprint paralel eu unul consider ca soferul conteaza intr-un procent mic decat la o cursa de circuit, daca scoti si partea de start unde conteaza reflexele pai ar trebui sa se dea premii doar pentru masini si soferii sa fie accesorii.

ZyZ 12-05-09 12:09

Chiar daca si eu am fost adeptul curselor de 402m (nu ca am avea alta optiune in partea asta a tarii, legal vorbind), nu pot sa nu-ti dau dreptate. Din pacate vezi ca nici ca accesorii nu prea avem ocazii sa ne bucuram de jucariile noastre...

bmwh548 12-05-09 12:22

Si mie imi plac liniutele, dar daca am/ai ratat startul si nu pot/poti recupera pe parcurs asta este. Din pacate nu avem unde sa "exersam". Pe Splai totusi nu ar merge nimic? E destul de lat cred (ar fi vreo 3 benzi), plus ca sambata si duminica nu se prea circula pe acolo. Ar merge doar pentru sprint, dar cred ca ar fi cat de cat ok.

crywolf 12-05-09 13:11

Sprintul e sprint, liniuta e liniuta. La sprint concurezi cu cronomentrul, la liniute cu adversarul.
La urma urmei, exceptie facand lipsa masinii de langa tine care creeaza un sentiment aparte, si cei 201m (mai multi nu sunt de unde) ....... eu nu vad problema.
Si la urma urmei, poate ca e mai corect asa ...... ;)

roax 12-05-09 13:25

Solutia pt 402m ar fi deocamdata la noi in Iasi tot bulevardul Socola (latime este , circulatia se poate devia destul de usor, lungime ar fi, desi acum sunt montate cocoasele alea , asfalt nou...etc)......dar vai mama ei organizare si aprobari ce trebuiesc .....te doare mintea.
...si totusi cred ca s-ar putea.
Pentru moment ne multumim cu cat este si incercam sa fie ok pt toata lumea.

crywolf 12-05-09 13:59

Mentionam is mai sus, Socola iese din discutie, dat fiind faptul ca este ARTERA PRINCIPALA de acces urban. Nu exista solutii pt devierea traficului.
Zona Industriala este singura solutie dat fiind doi factori foarte importanti :
-posibilitate facila de devieree a traficului
-trafic scazutp e week-end si dupa anumite ore tarzii (dar orele tarzii ies din discutii tocmai datorita pargrafului postat de tine Roax)

Incep sa ma lamuresc incet, incet ca nu cred ca voi vedea curand curse in Iasi in adevaratul sens al cuvantului :(
Exact ca in bancul ala "Ei , si dupa aia? " .... " Ehe, dupa aia ...... m-am trezit" :))

CoCaine 12-05-09 14:22

Faza "nasoala" e ca acolo unde s-ar putea devia traficul sunt linii de tramvai..De exemplu pe la Carrefour Felicia sau alte bulevarde cu asfalt bun..

All times are GMT +2. The time now is 11:59.

- Copyright 2026 4Tuning