![]() |
Re: Diverse discutii
salut sunt din bucuresti si am un casetofon cu dvd jensen stricat stie cineva daca exista reprezentanta jensen in bucuresti?si unde?
|
Quote:
|
Quote:
vorba de la un proprietar de 320d, am ramas masca. "ce-i asta, accord? maaama, pai e mult mai faina decat mizeria aia de passat". djvibe http://www.bluechillies.com/list.html?k=cd+catalog |
Spuneti-mi si mie va rog...proprietarul Suprei scris Japan Team pe ea este din Pl??
|
Quote:
@Iricsa Despre ce supra vorbesti? Da niste detalii. |
:lol:
Aia nu e SUPRA. E Nissan 300 ZX. (presupun ca despre cea bleu vorbesti, care se afla aproape de intersectzia Bd-ul Republicii cu Sos.Nord-ului. E din Ploiesti proprietarul, dar nu prea sta in oras. Afaceri prin tzara. ;) |
Da e aceea bleu. Opss ai dreptate Don prea seamana :(( m-am luat dupa faruri.. am facut infarct :(..m-am si mirat sa fie Supra pe la noi..off inca vreo 10 de asteptat? :))
|
[QUOTE=tng;1157284]probabil ca nimeni n-a fost in masura sa-ti raspunda. n-ai de ce sa te superiQUOTE]
mi-a raspuns tre.... mersi tre... |
https://forum.4tuning.ro/461-dezmembrari-piese-sh/35518-dezmembrez-passat-vr6.html#post937660
o cutie da nu cred ca vrei totusi vb cu el deabea iti faci idee de pret DONULE |
vand cutie pt vw vr6
Pret 6 milioane discutabil . (Data anuntului 7/17/2007 9:34:22 PM) Date de contact: Telefon : 0731.152.162 Email : §[email protected]§ |
VIND PIESE GOF 3 VR6 SAU MOTOR CUTIE PLANETARE PUNTE FATA...
Publicat de dragoserv la 3 Ianuarie, 2007 - 06:04. Anunturi auto VIND PIESE GOF 3 VR6 SAU MOTOR CUTIE PLANETARE PUNTE FATA SPATE CU DISCURI 5 PREZOANE GENTI ALIAJ CLIMA COMPLECTA RADIATOARE AIRBAGURI TEL0741646643 0788870674 |
Genti :lol:
|
E vechi anuntul, merci oricum..., GOF VR6 :lol:
Am luat cutia azi. Sa vedem cand e timp la garaj pentru montaj. Vorba unui prieten: "... Octombrie!!!" |
Azi l-am vazut pe Tre pe bulevard :P de 2 ori :P Mergea cam tare :P Trebuie , Tre , sa iei exemplu de la Taz :P sa respecti limita de viteza :P
|
ce culoare sa dau la ursulet? acum e verde metal,e a lui originala.care credeti ca da bine?
|
alb...rosu...depinde acum si de gusturile tale
|
dai un negru dala periculos ...
|
dap... negru.... dar... ia incearca un negru mat..... am vazut un BMW vopsit negru mat in Bucureshti shi arata super..... ursuletzu' asasin.... :twisted:
|
dj vibe ai vizitat linkul pus de mine?
mehigh nu eram atent la indicator, eu nu merg tare in oras de obicei. :) taz, bine fie, astept alte argumente pro reno in afara de faptul ca-s campioni la f1. |
Indicatorul ca indicatorul ... cred ca era vba de Seatul negrul ... el ti-a captat privirea :-P
Cine ma ajuta si pe mine ? am un sist audio Genius 5.1 , din ala de lemn , si la o boza am infundat tweeter-ul ... ma rog , membrana aia ... cum pot sa o repar fara sa pierd garantia...?:mrgreen: Merci |
am inteles k ar merge cu aspiratorul,dar nu bag mana in foc :D
|
Quote:
daca ai din ala sa reglezi cat aer sa traga eu zic sa incerci usurel cu el :D |
Ce facem, mah? Mergem la Plopeni?
|
Sa Mergem !
|
E vremea cam nashpa...
Chiar nu stiu ce sa fac. |
Daca va hotarati...vin si eu
|
Vorbim in 10-15 minute...
|
eu acum 30 de min am ajuns acasa :oops:
daca mergeti , merg si eu ... |
Quote:
|
Quote:
noi am fost , acum am venit :D nu pot sa zic ca am facut ceva interesant dar macar nu am stat acasa :shock: |
poze ceva alea alea??...yo chiar dak vroiam sa vin, la 13:30 knd m`am trezit nu kred k mai aveam cu cine....si totushi..poze??
|
am indemanat si eu un pahar de bere si cateva tzigari azi la Plopeni.....Donu' s-a luptat cu nijte mici si un pahar de vin fiert "a la rustique".......ce vremeeeeeeeeeeeeeee najpa.....haidetzi la munte k e zapada marfa :)
|
Ma gandeam sa facem o intalnire asa mai mare, la nivel de comunitate strict, astia care am fost inca de la inceput.
Uite cum am fost aseara, 2 renault clio , 2 opel corsa .... sa mai gasim perechide cate 2 sa facem "poze imperecheate" :-P :D mai avem 2 gsi`uri ... 2 astre g, 2 dacii nova....... mai gasim noi Pe un vineri - sambata ? Ce ziceti ? |
Quote:
|
Quote:
numai vreama sa tina q noi;) cupluri gasim noi... aaa..mai sunt si 2 skoda octavia... |
Dar mha TNG de ce scrii asa mic?Nu mai ai mina la pix? :lol:
|
Quote:
|
Quote:
exprimati-va aici opinia ... si apoi eventual deschidem topic sa tratam subictul separat |
vreau sa ma inscriu si eu NSL. cum se procedeaza?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning