![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
La mine i-au atras jantele nu cauciucurile. am avut noroc de antifurtul ala pe care chiar daca l-au fortat nu au reusit sa-l desfaca(foarte multumit de investitie). partea cea mai tare este ca masina era la lumina pe trotuar.
|
2 Attachment(s)
Pana duminica seara expo machete statice la Iulius mall.
|
Salut!
Imi puteti spune si mie daca gasesc pe undeva prin Iasi folie galbena pt faruri? Multumesc. |
Quote:
|
Quote:
|
Te astept :bat:
|
poti sa iti pui si mama prezoanele..daca e sa le fure le fura..eu de asta nu mai las masina sus in parcare....da la noi in cug MRG se fura si cu tine in masina nu e pb..:)) am aici un golf 3.. in 2 seri.i-au luat proiectoare semnalizari si buza...si e la strada mare. :)) deci totul e posibil.
|
Quote:
|
Nu stiu de ce s-au mai chinuit, trebuia sa o ia cu totul.
|
era mai bine:)))
|
Cine ma poate ajuta/indruma si pe mine cu niste link-uri despre legalizare unui club auto, acte, taxe si toti pasii? Va multumesc.
|
Si vorba aia, Sectia 6 de Politie e la 200 metri mai la vale :lol::lol::lol::lol:
|
|
In seara asta pe la ora 8 bulevardul independentei era blocat pe toate benzile de coloane de masini cu avarii - directia era spre ciric/aeroport stie cineva ce eveniment a avut loc?
|
1 Attachment(s)
azi in Copou..in dreptul intrarii centrale parc expozitie. inteligenta manevra de ocolire a oficialitatilor...unde? pe trotuar. astfel maxi taxi..taxi-uri..masini si tot ce circulau spre rond agronomie erau redirectionate sa circule pe trotuar vreo 150 m pana in rond
ironic este ca daca se punea acest semn 10 m mai jos...se putea gestiona traficul o straduta adiacenta exemplu clar de decizie "inteleapta" |
Ceri prea mult pt Iasi :lol:
|
Se plictiseste lumea de acelasi traseu iar si iar =))
|
Stai putin, adica au pus asfalt acolo? Acum se paote ajunge rezonabil pina la expozitiei? Ca pe aici prin cartier pe la mine e un cretin care a turnat mizerii pe toate toboganele si n-am unde sa ma mai duc.
|
https://www.youtube.com/watch?feature...&v=hcUBzCG97HE
O campanie inteligenta! |
bataie de joc in romania asta ma jur de nu .. cum naiba sa platesti pentru o dacie din 1997 3000E si una din 2001 6500E =))) ....tara lu papura voda...
https://www.4tuning.ro/taxa-auto/s-a-...001-11683.html |
Quote:
Eu daca vreau sa-mi vand masina trebuie sa scot din pretul masinii si taxa de poluare ca asa vor f%%%tii astia, pentru ca s-au gandit ei ca daca-mi vand frigiderul ala de masina, imi iau una noua, nu toti isi permit sa-si ia masini noi, Jesus fuck. Unii si-au varsat sangele pentru tara asta iar astia isi bat madaranga de ea cum vor ei. @Era sa uit, punctul amenda s-a marit de la 67 la 70 de lei, fenomenal, o ducem din ce in ce mai bine. |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
tare video-ul , imi place
|
Quote:
|
culmea-zgarceniei-porsche-911-pe-gpl- (search pe google, primul rezultat)
Ce parere aveti de asta? |
Sarbatori fericite tuturor !
|
Sarbatori fericite tuturor.
|
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si multa sanatate tuturor!!!
|
Craciun Fericit!
|
Care stai in Zimbru ?
|
Quote:
|
Quote:
|
GRG va doreste un an nou fericit si tot binele din lume ! LA MULTI ANI !
|
Quote:
|
Quote:
|
vreau sa imi iau si eu o statie si o antena...imi poate recomanda cineva ceva bun? multumesc
|
Quote:
Trebuie sa te gandesti ca toate statiile CB fac acelasi lucru. Din ce am inteles cele mai bune sunt Midland (Alan) si Tti. Sincer, eu am avut o ieftineala Storm Defender cu antena Avanti de 1m jumate si isi facea treaba fara probleme. Sfatul meu e sa nu arunci cu banii pe o statie de firma daca nu stai toata ziua la volan si te plimbi prin tara. Am auzit ca si statiile Danita isi fac treaba. Deci tine doar de tine si de preferintele tale. Poate tu vrei anumite dotari ale statiei, poate vrei anumit sistem de prindere, etc, insa pana la urma tot statie e si isi face treaba. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning