![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
si la mine??:-(
|
scuze pt eleron
man pune ceva sa se cunoasca sub spoiler akolo |
2 Attachment(s)
comentati si ziceti-mi cum e pana acu
|
1.zic sa renuti ca mai mult o strici mai ales cu jentile alea
2.off topic: scrie dracului cu alta culoare:evil: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
comment pls.....
mai yo nu intele ce rost are sa tunezi o mashina deja tunata......schimba jentile alea k ai stricat degeaba poza.... - pt ca e la concurs la www.monstermonster.com :P |
e mishto glow numa jantele parca nu is bine puse
|
Quote:
si ca sa nu fiu offtopic complet, ce rost are sa tunezi o masina deja facuta de 5* cine puii mei face concurs pe retunaritu unei masini? :rolleyes2 |
Quote:
man n-ai decat sa nu vb cand nu-t iconvine ... asta e concursu si nu l-am facutr e usau macar sa contribiu cuvreo ideie .... cat despre culoare cred ca meniul ala a fost pus pt a scrie cum vreau muschiii fiecaruia ... si la jante .... defapt e o singura jana ... k n-am gasit altele mijto ...asea k rog p cine vrea sa ma ajute saa-mi dea un mail pe private sau pe messenger cu nj jante tzava rau pt masina asta ... 10x 4 comments si mai astept |
1 Attachment(s)
Jaguar XK-S...
P.S. - stiu...logo`ul acela japonez nu da bine...dar nush ce mi`a venit atunci pe moment :oops: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Sper sa va placa masina asta dupa o lunga pauza in vt...:D (work &shit)
P.S. Glow a.k.a L33loo te rog frumos si respectuos, platesc eu toate cheltuielile, dar dute frate si impuscate ca ai o mentalitate de copil dement (nu ca nu ai fi dar cel putin nu arata)X-( |
*Panacota: la prima vedere ar arata bine dar daca te uiti atent...
spoilerul e stramb, descentrat, pragul nu e aceeasi culoare cu masina si fa si tu niste umbre la monitoarele alea :D P.S. se vede ce nu ai mai lucrat de mult |
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning