![]() |
|
Re: JOC INTERACTIV GHICESTE MASINA partea a VI-a
Nu...Think about GM...
|
1 Attachment(s)
Offtopic: Care-mi ziceti si mie ce masina e asta:
|
Chevrolet sau Porsche
|
eu as baga cu presupusu ca e masinuta aia pe hidrogen sau ce era...de la gm....care au retraso si acum e peste tot la fiare vechi:D
|
la fiare vechi nu poate foi..pt k e din plastic :oops: :oops: :lol:
si..nu poatew fi la fiare vechi..pt k e chiar "valabila", cel putin asa am inteles..din cate am citit/vazut la TiVi sii...xxdadixxx nu-ti putem spune, este "NISTE" reguli, si cum incepatorii nu le respecta, ne asteptam k macar batraniii sa le dea un exemplu :wink: deci topser a ta este Chevy ElCamino generatia a 5-a(fabricate intre '78-'81) dovada :arrow: :arrow: http://www.el-camino.de/el-camino-baujahre.htm Trickz pune pooooooza !!!!!!!!! |
puneti voi:D
|
1 Attachment(s)
1979 GMC SS Sprint
DOVADA : |
Quote:
|
scuze xxdadixx eram nervos pe "the new entry level guys" :lol:...oricum...Porsche never, Chevy are emblema mai lata...deci nush ce..
iar GM-ul EV1 arata altfel la fatzau, nu are faruri escamotabile :wink: Quote:
DOVADA e "The GMC Caballero was GMC's version of the Chevrolet El Camino car/truck hybrid. It was called Sprint from 1971-77, and renamed Caballero when the line was redesigned along with the rest of the GM A platform line in 1978" puneti masinutza......sau/si ghicitzi multiplicata lui xxdadixx ce vreo cateva posturi mai sus :twisted: :twisted: |
o pozna color sa puna cineva ;)
|
1 Attachment(s)
Color boss :)
|
AMC Javelin AMX 1972
next :wink: |
1 Attachment(s)
:arrow:.....
|
ford mustang mach 1 ?
|
de fapt e 1970 Ford Mustang
>>> "Comments: Both the Boss 302 and 429 continued into 1970. The 428 Cobra Jet continued as the top engine choice for the Mach 1 Mustang. New for 1970 was the 429 Cobra Jet, standard in the Boss 429. The 429 Cobra Jet was rated at 370 bhp while the Super Cobra Jet was rated for 375 bhp. This would be the last year for the Shelby Cobras, which were in fact left over 1969 models with some minor trim changes. A not so great end for a once great performer. Production: Mach 1: 40,970 Convertible: 7,643 Grande Hardtop Coupe: 13,581 Boss 302: 6,318 Boss 429: 498" puneti pozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning