![]() |
Re: My KYS !!
Foarte frumos realizat clipul! :!::!:
|
frumos clipu .bafta >:)
|
5 Attachment(s)
Quote:
cateva poze de azi.. |
Si cand incercam un air-ride? :D Stiu ca e aproape imposibil de adaptat de la alta masina... dar in locul tau as lua varianta asta in calcul. Daca ai si bani...evident. :D Fura.i la Bogdan intr.o noapte telescoapele cu perna si vezi daca s.ar putea modifica sa intre pe logan :lol:
|
Cosmin e fan static. :))
|
chiar sunt curios daca mai ai ce sa ii faci? :)
|
Quote:
|
are de schimbat motorul cu ceva mai potent :)
|
Quote:
|
Superba !
Cel mai frumos Logan din Romania dupa parerea mea.O gramada de poze cu ea fac parte din wallpaperele mele din pc. Multa bafta in continuare.Sper sa am ocazia sa o vad si live la vreun show. Numai bine |
4 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru aprecieri. La masina , zilnic, imi vin idei . Mi-am propus insa ca pana la sf anului sa beneficiez de munca pe care am depus-o anul asta la masina si sa ma plimb cu ea. La anul , ma caut in buzunare si vedem ce decizii voi lua. Pana nu am cash nu ma gandesc la altele si nici nu ma apuc de modificat. Saptamana asta masina va sta o perioada la Sarata Monteoru ( Buzau) apoi isi va continua drumul spre Piatra Neamt. Am reusit sa urc fara problema un deal destul de abrupt. deci..se poate.
Cateva poze.,... |
mai ai putin si te apropii de mine :)
drum bun si distractie placuta. |
După atâta muncă şi bani, parcă e păcat s-o bagi prin aşa locuri...
În ultima poză se vede cum ţi-a atins talonul de pietre şi pământ. Merită riscul? |
E prea sexi cu jantele alea .Poate imi zici si mie de unde le'ai luat si cati bani ai dat pe ele .Am dat si PM dar probabil nu l'ai vazut
|
Nu este nici un risc Andi . am prea mare grija de masina pentru a incerca sa-i fac ceva rau :) ce se vede pe cauciuc este doar putin nisip f fin.
Minimal. scz..nnu vazusem mesajul : jantele le-am luat de la cineva ( persoana fizica) iar pretul nu cred ca este irelevant ( ceva combinatii) sper sa ma intelegi. Bafta tuturor |
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning