![]() |
|
Re: Live for Speed
Lool, dude oxide numai vb cu tine, ti-ai vandut licenta bahh!!!! :P.... ai dezertat un joc prea tare.... te-ai dat pe NeFeSe?
|
/end offtopic please
|
Ce nenorocit Photoshop. a draq bestie nu vrea sa faca .DDS. ramine blocat.
help me. macar sa pun si eu tricolorul pe bmw cind intru pe serverul din ungaria :lol: |
Daca cauti pe google, vei vedea, ca exista (De la nvidia) un plugin pentru DDS-uri, astfel incat sa poti deschide dds-uri cu photoshop...
PS. Andrei daca si asta e offtopic, atunci..... (v-ati facut toti moderatori) |
salut. am copiat si eu jocul de pe internet .. si nu pot intra pe net .. cand dau join imi zice ca nu gaseste numele.. dc? ..
de unde iau si eu If you have bought a voucher code, you can enter it here: Voucher code ---- (a valid code upgrades your account after the account has been created successfully) |
trebuie sa iti faci un user pe lfs.net .... read the readme;)
|
care avetzi user cumparat de pe net
? |
computer games. marca 99 lei si cumperi licenta.
|
pe principiul "dar din dar se face rai", dau si eu licenta mai departe, intrucat, in 2 saptamani, am avut timp sa joc doar vreo 10 minute :( . asa ca sunt bani, care stationeaza :(
pentru cine e interesat, 60 de ron |
Urmatoarea masina in LFS va fi noul VW Scirocco: :D http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=47145
|
e na? prea tare!
|
Quote:
|
Salutare tuturor sunt nou pe 4 tuning :D
As vrea si eu sa ma invatzati sa Driftuiesk si sa imi raspondetzi daca mere sa jok online pe versiumnea DEMO Daca nu mere imi yau LICENTA ... Astept Raspons:oops::oops::oops: |
in "primooool" rand trebuie sa inveti sa "skri" romaneste, iar dupa aceea vei afla ca inveti singur sa faci drift, nu exista un mare "secret", trebuie pur si simplu sa tii masina. daca vrei poti cauta pe youtube "Drift bible" si o sa gasesti singurul film care te poate ajuta...
|
ms mult dar raspundemi la intrebarea daca mere online demo :D si daca ma poti ajuta sami schimb niste genti :D Y/M:alex.headshot
ma poti ajuta sami schimb niste genti la masina? merge jocu jucat online pe versiunea demo? Y/M:alex.headshot daca vrei sa ma ajuti |
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning