![]() |
|
Re: Club TICO
hantzu vostru .... :evil:
|
prima varianta , dar nu o refuz nici pe cealalta
|
STREET - indiferent
aXXo - varianta 2 -> 21 - 22 august Edy - indiferent |
Z4pP - Indiferent
|
Hei terminati cu indiferent pentru ca nu exista in calendar ,,indiferent'':lol:si tot caut .Zic sa stabilim data exacta,pentru ca asa nu ajungem la nici un consens.Deci eu propun 13-14-15 august.
|
STREET - indiferent
aXXo - varianta 2 -> 21 - 22 august Edy - indiferent z4pp - indiferent luciang - varianta 1 -> 14 -15 august se asteapta voturi pentru varianta 1 14-15 august sau varianta 2 21 - 22 august din partea topser B-99-SAA DonT TM32CIP quick_5hifter SKR* aikman Bj |
STREET - indiferent
aXXo - varianta 2 -> 21 - 22 august Edy - indiferent z4pp - indiferent luciang - varianta 1 -> 14 -15 august TM32CIP - varianta 1 -> 14-15 august ....... dar nu era vorba de 12-_-15 ? .... de asemenea PRESUPUN ca daca vine cu mine, BJ & Me suntem pe acelasi vot ! |
STREET - indiferent
aXXo - varianta 2 -> 21 - 22 august Edy - indiferent z4pp - indiferent luciang - varianta 1 -> 14 -15 august TM32CIP - varianta 1 -> 14-15 august Bj - varianta 1 -> 14-15 august Cip trebuie sa fie NEAPARAT intr-un weekend pentru ca x,y si z au servici si nu pot sa vina decat in weekend intalnirea oficiala tine sambata si duminica(mai mult sambata) cu drept de prelungire pe luni marti pana pleaca ultimul:D |
Initial am crezut ca de vinerea ar incepe, si cine poate ne intalnim chiar joi, si duminica seara e plecarea ! Eu pot sa vin atat de joi ... cat si sa raman pana pe luni / marti .... depinde de majoritatea cum pot, spre exemplu e mai usor de luat liber vinerea (caz in care joi noaptea se pedaleaza spre brasov) decat lunea :-)
Asadar, cum ramane :?: |
Quote:
de exemplu daca tu cu bj vreti sa veniti mai repede si sa va distrati nu ii nici o problema dar oficial ii bine sa fie sambata. cei din brasov nu cred ca o sa isi ia liber vinerea... parerea mea:D |
Va rog daca se poate sa va grabiti cu voturile sa stabilim data. ar fi bine sa facem niste fluturase mici cat o carte de vizita si fiecare sa aiba la el cateva bucati si daca vedeti vre-un tico prin oras sa ii atacati stergatoarele de parbriz cu fluturasii care anunta a doua intalnire oficiala tico club
|
STREET - indiferent
aXXo - varianta 2 -> 21 - 22 august Edy - indiferent z4pp - indiferent luciang - varianta 1 -> 14 -15 august TM32CIP - varianta 1 -> 14-15 august Bj - varianta 1 -> 14-15 august SKR - varianta 2 -> 21 - 22 august |
STREET - indiferent
aXXo - varianta 2 -> 21 - 22 august Edy - indiferent z4pp - indiferent luciang - varianta 1 -> 14 -15 august TM32CIP - varianta 1 -> 14-15 august Bj - varianta 1 -> 14-15 august SKR - varianta 2 -> 21 - 22 august topser - indiferent propun ca duminica sa inchidem votul ! |
STREET - indiferent
aXXo - varianta 2 -> 21 - 22 august Edy - indiferent z4pp - indiferent luciang - varianta 1 -> 14 -15 august TM32CIP - varianta 1 -> 14-15 august Bj - varianta 1 -> 14-15 august SKR - varianta 2 -> 21 - 22 august B-99-SAA -> 14-15 august |
Intrebare ridicola ( in afara eventualelor probleme de ultim moment ) VINE TOATA LUMEA DE PE LISTE ? :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning