Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Focsani (https://forum.4tuning.ro/610-focsani.html)
-   -   Cafeneaua membrilor 4t din Focşani (https://forum.4tuning.ro/610-focsani/19958-cafeneaua-membrilor-4t-focsani.html)

sergiuhusca 16-12-09 22:46

Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani

C egaraj mah?

johnsonxxl 16-12-09 22:46

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 2898570)
promit ca sambata dupa amiaza si duminica toata ziua stam acolo daca vrei...;)

ma vorbim..stii ca in weekend sunt cam ocupat..stau doar jumate din program ;) si lasa ca tot e bine :D

sergiuhusca 16-12-09 22:47

Ti-ai gasi job mah...Secretosule?

Sonny™ 16-12-09 22:49

he..he...he...ce nebun esti mah....nu conteaza cat stai vedem noi ce facem pe acolo...:))

vn-08-nen 16-12-09 22:56

Dar ce ai patit la masina Sonny ?
Johnoson am vazut ca a iesit azi ... eu nu m-am riscat ca astia nu au bagat nici lama nimica si mai am si pneuri de vara , nici tata nu a iesit cu ea ... De n ori mi s-a intamplat sa ramana scutul ( la mine e schimbat cu unu de metal , cel de plastic s-a spart ) pe zapada care se aduna sub masina si mai iesi daca poti :) fara lopata nu iese nici chiar daca ar avea 5000 CP ... Acum cei cu masinile modificate in special cum e Ben sau Raduta nu pot iesi cu ele fiind foate joase . Pe Raduta l-am vazut azi cu un Golf V pe la Onix si cu Ben am vorbit la telefon , era cu Nissan Navara prin oras , zicea ca nici din garaj nu poate scoate Golful dapei pe strada ... a nins mult intr-un timp scurt . Chiar dadea la stiri oameni care au ramas pe drum inspre Bucuresti cu masini 4x4 , am vazut Porshe Cayene , Audi Q7 , Bmw X5 , VW Tuareg care cu toate sistemele lor de antiderapaj si 4 motion , nu cred ca au 4x4 deoarece din ce stiu eu fac parte din categoria SUV nu Off-Road au ramas inzapezite ...
Sergiu Bmw e un proiect foarte secret face parte din categoria celor cum sunt proiectele cu extraterestii si OZN , toata lumea vorbeste dar nimeni nu a vazut ! Venind vorba de BMW era azi unul pe la Dance un seria 5 , jumatate de ora a stat in intersectia unde sta Johnson sa iasa , pana nu l-au impins niste baieti nu a iesit , asta e masini de sute de mii de euro care uite ca nu fac fata pentru ca toata lumea le cumpara dupa aspect nu dupa performante ...

johnsonxxl 16-12-09 22:58

nu ma nu mi-am tras job...si cu garajul...nu il stii :)) dar il vei vedea pe viitor

Sonny™ 16-12-09 23:03

ei...se stricase asa un pic...io fi saraca...jhonson cred ca stie cel mai bn....pe langa corina...:)):))

Sonny™ 16-12-09 23:18

Quote:

Originally Posted by ravy09 (Post 2898671)
tare asta :D

bai sonny, ma cautasesi ieri si n-am apucat sa mai vb.. cu ce vroiai sa ma mai combini ?? :-P

ooo.....lume noua pe la noi pe forum...aveam 2 fetite...si ma gand ca esti la oras...dar daca tu nu dai un semn...na ce sai faci...;)

johnsonxxl 16-12-09 23:23

tu il crezi? :))) sal ravy..bine ai revenit printre noi ;)

ravy09 16-12-09 23:24

ce lume noua mah ?? :-P
smecherii intra rar, stii doar.. :-D lasa ca facem si combinatia aia, da sa se mai topeasca zapada asta ca ma streseaza grav.. merg cu 40 la ora, da' fara senzatie majora..

Sonny™ 16-12-09 23:24

ce bine ai revenit...el nu a plecat niciodata nicaieri e omul care priveste totul din umbra....;)

johnsonxxl 16-12-09 23:26

da.. :)) isi face simtita prezenta mai rar

ravy09 16-12-09 23:26

sal johnson.. :-) sa-ti traiasca bolidu', ca am auzit ca a revenit pe strazi

ravy09 16-12-09 23:27

sunt timid in afara masinii :-)) de-aia ma bag mai rar pe aici

johnsonxxl 16-12-09 23:27

multam multam... :D

All times are GMT +2. The time now is 08:38.

- Copyright 2026 4Tuning