![]() |
|
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
5 Attachment(s)
heyyy va salut pe toti membrii acestui topic :-)
........si ca sa ma laud :twisted: ....va spun ca si anul asta am fost la celebra cursa de VITEZA IN COASTA de la TRENTO BONDONE iar printre cele 300 de masini am vazut cum inca merg foarte ager doua formule EASTER MTX si 3 batranele masini SKODA care candva au facut istorie si aici la noi pe circuitele si Coastele din Romania :-P http://i48.tinypic.com/2mngmdz.jpg poze mai multe o sa pun aici: https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-...ml#post5141208 |
Cateva imagini cu protagonistele de la Campulung, etape 11 / 12 , are cineva?
E prea multa liniste aici ! |
12 Attachment(s)
Oradea 1985....
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
am gasit site-ul asta cu poze pe care nu le-am vazut postate pe topic aici!!!
http://chanon.ro/o/res/22.html |
1 Attachment(s)
se pare ca nu a fost uitat...........
|
si totusi a fost '' uitat '', din cauza invidiei multi au ingropat un trecut plin de succes in acest sport reprezentativ pt. marca dacia, unde alti concurenti nu prea faceau fata. Sunt multi cei care nu vor sa discute, sa dezgroape trecutul, sa stim si noi cei mai tinerei ce vremuri erau pe atunci. Multi pasionati de dacia sunt si in ziua de astazi, dar cu semne mari de intrebare ca avem asa un prezent unde nu se doreste continuarea unor frumoase amintiri facute de Nicu Grigoras.
|
Din poza deduc ca e in curtea cuiva.....nu ar trebui sa fie undeva in fata uzinei?
|
acolo a gasit loc mama marelui campion. pe o strada din comuna natala.
|
Multumesc domnului Make Mateescu si fiului Mihai, pentru retrospectiva cu circuite si coaste din anii 1985 - 1990
le voi posta curand |
Coasta Valea Domanului si Circuit Resita 1985.
|
9 Attachment(s)
Coasta Valea Domanului si Circuit Resita 1985.
|
10 Attachment(s)
Tot start Valea Domanului 1985.
Poate ma ajuta cineva " mai citit " ca mine cu lista numelor la numerele de licenta. Multumesc frumos |
Cursa de coasta de la Resita a fost in 1988
Cu 111 Eugen Peteanu 112 Werner Hirschvogel 115 barat Mircea Ponta 115 Tibi Gedeon 23 Nicu Zaberca 41 Petrica Iovan 113 Cioaca (asa cred). Oricum frumoase amintiri si daca mai ai poze mai asteptam cu nerabdare Multumesc |
7 Attachment(s)
Multumesc , asa este.
Sa-mi scuzati greseala, dar asa am primit materialul informativ. Valea Domanului nu a fost in calendar in 1985, si nici atatea formule la start nu erau .:-)Sorry:-) > Desigur mai aducem cateva imagini : |
more and more and more please
sunt aur pozele |
| All times are GMT +2. The time now is 02:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning