![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU
TAU cat ai scos cel mai mult la un DbDrag ???? :rolleyes2
|
la 4tuning days anul asta am scos 140.2 .... la emma 145.5...
la db-drag nu stiam frecventa cand am dat proba.... si am ars toate sigurantele..:D:D |
Salut TAU , am si eu o mare prob , st din Craiova si mi`a fost sparta de 2 ori masina intr`o sapt , vreau sa imi fac si eu sistemul de il ai tu pe masina la usile din fata (Dreapta-Stanga), ma intereseaza cum ai facut sistemul sau de unde l`ai cumparat .. daca poti sa dai si tu mai multe detalii despre cum ai facut acest sistem, si daca merge pus pe usile de 1300.
|
Nu merge pe 1300, ca difera total fata de 1310 !
Voi va auziti ce spuneti? |
:lol: :lol: :lol: :lol: da este diferenta de la cer la pamant....la 1310 difera crancanul de la macara si becul din cutie...
|
stii foarte bine ca de fapt difera boltul de prindere
|
pana si volanul difera... nu se poate pe 1300.... vinde-o, si repede...:))
|
prea adevarata masina te felicit pt ea :-)
|
:lol: sal,imi place cum arata masinuta ta tot respectu!!!
|
salut vreau si eu niste idei de tuning pt dacia 1410 sau vreun site unde pot sa mio tunez virtual id de mess mus_edys
|
folosesteti imaginatia si incearca sa fi cat mai unic CT-46-COS ca pana la urma asta inseamna tuning
|
TAU zi si mie unde ai facut pragurile si bara ca vreau sa le modific si eu pe ale mele sa fac un body kit mai diferit :)
|
nu mai tin minte, undeva in targu-mures parca!
|
in bucuresti recomanzi pe cineva ?
apropo de vineri seara cu uleiul la motor care il aveam lucrase mecanicul ala ca dracu si se arsese garnitura iar si sa spart blocul :sad: |
As vrea si eu sa stiu..daca imi potzi spune ce iai facut ..la luminile de la bord..ca am incercat sa pun si eu leduri albastre..da nu se vedea asha misto..cum se vede la tine.. daca..esti amabil..zici si mie??????? :D :(((
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning