![]() |
Re: Diverse discutii
Quote:
|
un stresat...https://forum.4tuning.ro/search.php?searchid=55496
|
Sorry - no matches. Please try some different
|
Sorry - no matches. Please try some different terms.
tare... cine-i asta? :)) |
yo am fakut ceva pe el de SIAB anu asta:)...am vandut invitatia si mi`am vaz de tb;)
|
Quote:
|
Quote:
|
hahaha...ce faza...de unde le scoateti frate? auzi unde intrebi si unde raspunde...
|
dragos care e problema ta cu Daciile?
|
ooo a inviat hrz`ul pe forum :))
|
e suparat ca sa luat cineva de marca dacia
|
Quote:
Care este treaba ta cu masinile? :lol: |
Quote:
|
ce aveti ma s-a umflat taratza in voi ?! ..... calmati-va ...
|
Quote:
|
aoleu ... erai si tu pe aici ... io nu stiu ma nimic ... io am o bicicleta .. si vreau s-o tunez ... nu ma ajuti tu ?
|
Quote:
eu am o tricicleta W12 si cand plec sa ridica pe roata din fata :lol: P.S. - eu intotdeauna veghez din umbra 8) |
shantzule ... sti ceva. .... dute .. sti tu unde .. la naiba acolo :) DANGGG DANGG..... sa vi la mine sa-ti dau o turbina sa-i pui turbo ... :P :)
|
DONU`le ai un pv ... poate-mi raspunzi si mie ....
|
ma ajutati si p mine va rog cu un service bun prin ploiesti de nova din 2000??in afara de cel de la bucov..vreau sa o pun p un tester ca sincer nu stiu de la ce e problema...a mai fost pusa la cei de la bucov si m-au reprogramat ca nu-i dadeau de cap si acum li s-0a stricat porcaria de calculator...
|
Pex .......autogenova ...........poliserv
|
la pex cik nu lucreaza cu dacii...:)
|
Sufera de superioritate!!!
|
chiar ca....se cred prea europeni
|
nu iti bate capu cu testeru credema eu l-am pus la a mea cred k de 20 de ori prin tot pl si la plopeni si tot nu a reusit sa afle ce are. tot singur am bagat nasu cu carte de tehnica in brate si te gandesti de unde poate sa fie si iei din punct in punt. la mine era un filtru in rezervor. la test mia zis ori k e contactu ori calculaoru ei. si am schimbat contat de 2 mil jumate, si aflu k tot aceleasi simtome, imi venea sa ma urc pe pereti. iti dai seam k sita aia did rezervor ma costat 300 de mii.si inca o chesti testu nu e bun pt masinile noaste pt k nu au destui senzori pe ea k sa poata depista singura eroarea.
|
Quote:
Hai ca te tziganeshti. Acum esti invidios ca am bani sa-mi iau ce masina vreau? Eu am facut o gluma boule. Stiu foarte bine ca stii despre majoritatea motoarelor si te apreciez pentru asta. Nu e prima oara cand te iei de mine ca am bani. Bravo mie!!! Am mai avut odata discutia asta cu tine. Tot ce ai scris acolo denota cat de idiot sau invidios esti ca am ce masina mi-am dorit. Dar stii tu vorba aia... Care e diferentza dintre o fata mare si un prost? Prostul, tot prost ramane; si invidios pe bunul altuia...! |
GATA copilasi ! :lol:
Nu cred ca e cazul sa va certati ... (puncte de suspensie :lol:) |
va anunt cu durere-n suflet ca taz n-a auzit de ayrton senna sau mclaren honda. :)
|
Quote:
dar asa esti tu si noi te iubim totusi... pacat ca pe deasupra mai esti si botanista:) incercam doar sa-mi aduc aminte de numele echipei,tarfa mica ce esti;) dar sa nu uitzi sa-tzi iei honda,ca e nr 1!! si apropo ce treaba ai tu ma cu masinile? |
|
macar stiu ce presiune am in roti. :)
tre' sa recunosti totusi ca ai dat cu bata-n balta comparand reno cu honda. |
hello la toata lumea....sunt nou pe forum...cine ma poate ajuta si pe mien sa fac rost de invertoare ptr angel eyes, am un bmw e46 si astazi mi s`a ars un invertor! cine imi poate spuen de unde s acumpar asa ceva? eu angelu`rile le`am pus in bucuresti si acum is in anglia si pe net nu am gasit...doar invertorul!
|
ia....hormanii creaza presiune mah? 2 cu 2, imperecherea va rog...
|
Quote:
vb aia'' le creator de automobiles'' nr 1 in formula 1..... sa mai insir? HONDA=? |
am intrebat si eu mai demult....despre un program care imi catalogheaza melodiile in format mp3 de pe niste dvduri ca sa le pot vedea apoi intr-o baza de date si sa pot cauta un fisier sa stiu pe ce dvd se afla.... mersi anticipat.
|
Quote:
vezi ca la siab la standul reno era o macheta robotizata in care prezentau tehnologia "avangardista" 4 wheel steering care probabil va fi implementata in modelele viitoare. ce masina de serie mare avea implementata tehnologia asta inca din anii 80? aud? da, ai ghicit acura integra. ce masina scotea pt. prima oara 100 cp/litru din aspirat prin anii 90? dadada, corect honda (civic) crx, 1,6 - 160 cp. fapt divers: s-au prins nemtii care-i treaba cu caii/litru vezi noul m3, 4,0 v8, 420 cp @ 8300 rpm daca nu ma-nsel => 110 cp/litru, una dintre putinele masini europene nou-aparute care isi merita banii. fapt divers 2: cateva masini ce au la ora actuala peste 100 cp/litru evident din aspirate: honda s2000 - 120 cp/litru in europa, 130 cp/litru in japan honda civic type-r jdm/civic si in state - 112,5 cp/litru daca s-ar fi adus ctr-ul jdm in europa isi retrageau de pe piata ceilalti producatori hot-hatch-urile sa nu se faca de ras, noroc ca exista doar euro ctr-ul care mai lasa loc de controverse... fapt divers 3: cauta despre seria limitata mugen civic type-rr vezi ce-ti da. |
tre..scoate capu din conserve...ca e pacat. mai vezi si alte masini.
|
Quote:
si pana la urma tot curva mica si proasta ramai si botanista pe deasupra,eu nu sunt fan renault,dar imi place sa iau la misto ''botaniste '' ca tine... si oricum,orice model sport de la renault [sa nu reamintesc de clio v6]face muci orice honda comercializata in europa..... acum da repede searc pe google si cauta alte argumente.... prietene esti penibil,masina care vrei tu sa o cumperi este un ou kinder nimic mai mult.... dar pana una alta trebuie sa vinzi chinezisma aia,pe care sincer nici 8500 de euro nutzi iei... ps.stii doar ca glumesc,imi place mie sa avem discutzii in contradictoriu... si vb ta celebra....IA P_ _ A!!;) |
Quote:
eu am senzatzia ca te concediaza astia de la hona daca nu iei masina de la ei,macar tu sa le faci vanzare sa tzii firma in picioare:) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
- Copyright 2026 4Tuning