![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
ai uitat sa faci partea de la geamuri in sus cu negru si dunga aia rosie gen cum e pe scirocco ;)
|
1 Attachment(s)
Facuta in graba:arrow:
|
1 Attachment(s)
Sper sa fie ok acum.
|
1 Attachment(s)
sall baieti , imi puteti face si mie nova mea din fata va rog mult data trecuta v-am dat din spate ;) akm as vrea din fata dak se poate cum stiti voi mai misto
|
Va multumesc denees si Norbertinio mi-am format o idee o sa revin cu poze reale ;) Bafta si faceti o treaba excelenta!
|
2 Attachment(s)
Salut,as vrea si eu o varianta cu jantele de pe Logan sa fie cu buza in culoarea masinii si una cu buza in culoarea masinii si masina coborata dar nu prea mult,sa fie realizabil si daca se poate ca buza in culoarea masinii sa fie cat mai reala.
|
1 Attachment(s)
Quote:
:arrow::arrow: Attachment 1414303 |
1 Attachment(s)
Quote:
:arrow:Attachment 1414629 |
8 Attachment(s)
Salutare ....daca se poate sa imi faceti in toate pozele ca sa imi dau seama cum vine plafon geamuri si unde este cazu si capota in V in negru lucios,si schimbat jentile.Sau daca aveti voi alte idei de un tuning.Ms
|
Quote:
p.s asa mai merge hai ca incerc eu ceva :) |
scuze ..uitasem sa dau upload :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
:arrow: Attachment 1415839 |
Multumesc...dar nu se poate face si celelalte ???
|
1 Attachment(s)
As vrea si eu un virtual ptr masina mea ..
Vreau decat jantele vopsite albe cu buzita rosie .. Maine trebuie sa bag masina la vopsit si nici in momentul asta nu stiu ce culoare sa le fac :) Multumesc anticipat |
calitatea pozei e destul de slaba ca sa iti faci o idee . de fapt e slab faptul ca e facuta noapta. sfatul meu e sa le faci negre cu buza rosu aprins , pentru ca daca le faci albe nu se leaga cu nimic de pe masina
|
KillerINC are dreptate si daca tot bagi masina la vopsit vopseste si bandourile in culoarea masinii...;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
:arrow: Attachment 1416528 Attachment 1416529 |
Negre sunt criminale..parerea mea asa sa le faci..bafta!!!!!
|
Multumesc ptr pareri si virtual , jantele intr-adevar negre le voi vopsii cu buza rosie :) voi revenii cu poze peste 1 saptamana cand va iesi masina de la vopsit
|
se poate sa imi mai faca si mie cineva masina??capota plafonul si geamurile negre :D la pozele de sus..si macar o poza cu jentile schimbate.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
nu stiu daca pun intreabarea bine...dar daca tot miai schimbatu farul...ai idee pe unde gasesc ..ca nu gasesc nimic pe google despre asa ceva |
8 Attachment(s)
Salut,as vrea si eu la Loganul gri niste dungi de Gordini albe si o varianta cu ele negre.Cele de pe usile laterale care sunt acum sa fie date jos.As vrea sa vina dungile intre manere si geam.Mersi.
|
1 Attachment(s)
Ceva de genul asta sa vina dunga.
|
2 Attachment(s)
Salut, am si eu nevoie de niste sugestii, as vrea sa fac 207-ele meu un negru mat total sau negru mat dar sa las plafonul in culoarea masinii, eventual daca se poate si un alb mat dar la fel, o varianta totala si una fara plafon. Atasez 2 poze sa-mi pot da seama cum arata si din fata dar si din spate.
Multumesc anticipat. |
2 Attachment(s)
salutare. imi poate schimba si mie cineva culoarea masini in negru lucios sa puna niste foli pe geamuri, si eventual daca se poate umpic mai lasata de bot. mersi mult! (alegeti ce poza credeti ca este mai buna8))
|
2 Attachment(s)
Quote:
:arrow::arrow: Attachment 1429263 Attachment 1429264 |
1 Attachment(s)
Buna, care poate sa-mi puna si mie jantele astea pe masina, multumesc
http://e30.us/images/brock-b1/DSC00169.JPG http://e30.us/images/brock-b1/DSC00172.JPG http://e30.us/images/brock-b1/DSC00170.JPG |
2 Attachment(s)
Poftim.
|
1 Attachment(s)
salut imi poate face si mie cineva mizul jante unde este vopsit negru in cateva culori sa vad cum ar arata?
- pria ar fi rosu culoarea masinii -a doa ar fi alb - a treia ar fi auriu multumesc |
3 Attachment(s)
am incercat eu, nu a iesit prea bine dar pentru o parere e bun
|
ms sa incerce si alticineva totusi:D
|
3 Attachment(s)
Quote:
Am incercat si eu! :arrow::arrow::arrow: Attachment 1433671 Attachment 1433672 Attachment 1433673 |
3 Attachment(s)
Si de la mine:
|
2 Attachment(s)
Rog cine imi poate lasa garda la sol pana la nivelul cauciucului pe fata si putin mai sus pe spate ca trebuie sa-mi cumpart arcuri sport si vreau sa-mi fac o idee :).Iar cea alba daca poate fi vopsita in rosu.Va multumesc
|
va multumesc mult...
|
5 Attachment(s)
@ Razvan : Sper ca nu e prea tarziu .
@ NxDev :Cam atat .. o poza mai clara la prima poza sa se vada suspensia coborata . |
Mersi mult MarioCrt a iesit perfect.Ii mai fac zilele astea 1-2 poze mai clare.
|
[QUOTE=MarioCrT;3300704]@ Razvan : Sper ca nu e prea tarziu .
ms.ms. am ales culoarea deja va fi rosu |
Quote:
ms man, ai putea sa-mi pui niste jante de culoare albe cu multe spite, sau niste jante de culoare negre cu buza alba,invers, sau ceva tot asa cu buza, sau cateva genuri, in general tot marimimea astora. ms |
| All times are GMT +2. The time now is 17:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning