![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
8 Attachment(s)
mai vin si eu cu 2 masini arhicunoscute, dar pe care nu prea le-am vazut pe acest forum:D Pareri?:D
|
nu imi place bugati , zonda .. foarte putin ..
frumos robi :) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Revin si eu cu un Lamborghini Miura Green Pareri?xD |
ba urata e miruna aia ma =)) =)))zici ca e ford gt
radu - nu imi plac toate masinile moderne :) doar unele .. unele sunt exagerate si urate |
Quote:
|
2 Attachment(s)
pentru prietenul meu caruia nu ii plac masinile mai noi....nici mie nu imi place cum a iesit aceasta pt ca ave un kit prea misto dar ati zic voi nush ce si nush cum...am lasat-o cam stoc la kit, doar un mis spoiler pe spate, dar la motor m-am jucat putin sa scot acolo macar 1300CP
P.S.-ceilalti sa spuna 2 vorbe despre pagini si bugatti plz |
tot ce vrei intelegi :-j omule iti fac cea mai rice masina din lume si iti arat ca tot bn arata ptc cel mai mult conteaza locu si modul de a face pozele :-j
|
Quote:
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
da, stiu:-j nici mie nu imi place masina si nici cum au iesit pozele, dar eram obosit, era peste 3 noapte
Revin acum cu 2 masini care sper sa fie pe gustul vostru, mie imi plac la nebunie |
radu_cainamisir - vezi omule ca se poate .. imi plac alea cu rx7-le .. sa sti ca nu neaparat trebuie sa faci masina stoc .. da nici tuning exagerat :) cu vrun bodykit dala urat X_X unu frumos .. cv subtil sau evident .. tu alegi .. si un pont .. lasa masinile la sol :) ca sa fie mai misto . nu asa ridicate :) bate mai frumos una cu camberu / \ decat una | | sau \ / :)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ma bucur ca a revenit totul la normal...:-)
De la mine un FORD |
Quote:
@danny125 : "-daca faci o masina cu gust care arata bine si toate sunt perfecte pe ea plus pe langa asta ai niste cadre frumoase cu masina si clare care sa o scoata in evidenta nu cred ca ar trece neobservata...ati spus ca masinile astora mai vechi sunt comentate doar...si eu sunt destul de vechi pe acest forum si si mie mi s-a intamplat sa nu imi fie comentate masinile desi am muncit destul de mult pe ele" Adevarat ;) Stiu ca au trecut cateva pagini dar nu pot sa`mi scot fraza asta din cap :???: Respect la toti de aici ;) :-P |
5 Attachment(s)
I'm back
|
3 Attachment(s)
Skyline R32 |
8 Attachment(s)
frumos cata :)
Darry - de nu ne-am nimerit =)) =)) tocmai terminasem si eu o dacie :) FARA Photoshop .. doar pozele |
Quote:
|
NU sunt strambe, ala e camber, Hella Fail chiar :)) Singura problema ar fi jantele, care nu se prea potrivesc pe 1300, in rest imi place. Totusi si pozele sunt cam intunecate :lol:
|
nu e vina mea la poze la mn in joc nu prea se distinge apusu de seara .. e tot luminat .. si cand ma uit la poze sunt intunecate :) o sa fac altele pe zi :)
|
4 Attachment(s)
Am si eu un CHALLANGER din 70'
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
mortea mea...Audi TT, dupa parerea mea cel vechi parca arata mai bine ,asta pt ca ti-l poti permite, dar si asta e nemaipomenit.
Ce spuneti?:D |
3 Attachment(s)
Audi R8
|
radu_cainamisir- incet incet o iei pe drumul bun
Jurec-si eu ma bucur ca a revenit totul la normal..si frumos ford;);) dary762-Old school ....frumoasa rau tm-Kata-No coment...tu mereu faci masini bestiale:D:D CraZzy_K1D-Nice....DACiA spiritualDARY2-WOW....belea culoarea...si masina...frumos radu_cainamisir-E frumusel..dar lasal mai mult pe burta;);) jurec10-Frumos..nice |
Quote:
|
Salut... Scuze ptr OFF-Topic dar am o problema...
Care poate sa urce aici catalog.class din SL/Script/game... ca am bagat acel rim filter pentru le2mwm... si cand aleg din runing gear (exemplu) jantele de 15... ptr un drag racer... (un mustang din 68:P) ma scoate din joc si imi da don't send error...:| ma poate ajuta cineva please? |
1 Attachment(s)
Poftim vreau si eu roti de draga daca se poate;):D
|
4 Attachment(s)
RObi-nu sunt juriu dar am comentat si eu la masinile baietilor:))
Nissan 200X Vreau pareri:D |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
.....
|
Frumoase masini baieti...aproape toate din ultimele pagini :lol:
Dary vad ca ai ascultat de mine cu combinatia de culori :-P frumos civicul...Nu stiu ce are la mine masina asta pentru ca imi dispar parti din caroserie adica sunt acolo ca nu pot pune altele dar sunt transparente oricum este WIP sau mai degraba frozen WIP asa ca nu am la ce ma astepta :???: |
1 Attachment(s)
Quote:
danny-m-au ajutat mult cobinatile,Mersi! App: poate merge de la mine:> Ps-cand iti trimit berea? |
dary-ai pus cumva reflexia aia mata??..si frumos civic
Dany-da-mi si mie id tau sa mai discutam;);) |
1 Attachment(s)
Baieti,care e treaba cu el
A aparut un nou golf 3? Sau? |
wow asta de unde lai luat????:oops:
|
2 Attachment(s)