![]() |
|
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Te-ai dat cu el Jakale? Cam cat iti da? :lol:
|
Help ..
Salut la toti...sper ca am creeat in locul potrivit topicul...daca cineva cunoaste vre-un electrician auto in ploiesti..referitor la DACIA :D e rugat sa lase aici macar nr de tel al persoanei respective..
|
Re: Help ..
Du-te la Nea Ion in Malu Rosu. De la Paltinis intri pe strada care face legatura cu Matzu Roshu si pe la sfarsitul strazii dai de moshu' ala.
Intreaba orice taximetrist din zona aia ca il stiu cu totii. |
oke maine dim sunt la el sper sa ma descurc ms mult de tot..se pricepe omu nu?
|
Lucreaza de ceva ani de zile...
|
caut ca nebunu gume sh 225/45 ZR16. perferabil profil v...unde se gasesc frate ca mai am putin si scot scantei pe drum
|
Quote:
deci pe jos cam aia 400 ii facem intr-o ora cred........:)):)) cu masina ultima intanlire a fost la kaufland si de la semafor spre podul inalt s-a cam uitat la nr meu de inmatriculare....:shock: |
dar nu prea inteleg deci daca vin dinspre podul inalt..la intersectie la paltinis acolo pe 23 august la semafoare nu la mosh craciun mai incoa dupa fostu 12 liceu o fac stanga sau dreapta?
|
Quote:
|
si merg pana se infunda ?? strada sau cum sa ajung la mosnhul ala?
|
intrebi taximetristii
|
boss e o strada cu sens unic....in intersectia de la paltinis cum mergi dinpre vest spre centru faci stanga...si drumul ala leaga paltinisu de malu rosu(da chiar langa posta) si pe partea stanga e ultima casa..ca apoi incep blocuri...are un gard verde daca nu am insel...strada pe care intri e cu sens unic(asta ca indiciu)
|
Iti mai aduci aminte? - https://www.youtube.com/watch?v=4wmw3hGg-wk
Pentru cei de generatie `80 |
Misto! Foarte tare! :)
|
cam fara cuvinte :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
|