![]() |
|
Re: Club ESPERO
Eu ajung prin Buc , dar abia seara, ca ma duc la concert la Paul van Dyk . Nu prea am cum sa ajung la 4tuning days, din pacate :(. Poate ne vedem la anul :))
|
salutare . vin si eu la 4 tuning day's :D plec vineri noaptea din MS si stau 2 zile sper sa ne intalnim cat mai multi ,,esperisti" :))
|
Quote:
|
Quote:
|
colegii mei favoriti:Dpoi va duceti la romexpo fara mine?vin si io si poate il iau si pe gogu;)...spune ti pana la urma cand ne intalnim?sambata si ora sigur...poate vin si colegii de pe alte forum uri...stiti ceva de cei de la cielo?
draky@:frumoase farurile,vreau si io sa le fac,ce vopsea ai folosit?oricum,poate vb mai multe daca ne vedem sambata;) |
negru metalizat...le`am desfacut cu feonu` industrial...imediat...le`am desfacut..adica...mi le`a desfacut GSI...:D
deci hai ca ne strangem cativa:X bun...vorba lunga....unde ne vedem...si la ce ora,aa si cati vin? dap...spray`ul...este special.....cel mai eftin`...:)) am dat cu din acela la 12 ron:D |
Quote:
poi am zis sambata,ora11,12asa e ok?chiar in fata dinspre tramvai si apoi mergem impreuna,e ok?stai sa zica si baietii ceva |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut daca or sa fie asa muilte espero la romexpo imi fac si eu loc cu al meu.....o sa ne recunoastem pe acolo :D numai bine
|
2 Attachment(s)
unde vine mufa asta? am dat de ea in spate la farul stang..pe langa uleiul de servo directie...
Attachment 1349942Attachment 1349943 |
pei vine...la far...mi se pare ca este de la reglaju` electric...il gasesti la baza farului in stanga mi se pare..nu mai stiu exact...:rolleyes2
|
a da? :)) sa ma uit ..ms mult :d
|
Quote:
Cred ca intra in motorasul electric al farului daca nu ma insel... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning