![]() |
|
Re: Diverse (topic de offtopic)
matrix vezi ca vad ce iti stergi......fgm
@ GearHead: ne auzim la telefon zilele astea sa vedem ce si cum |
@daffy: ok. pana atunci: Craciun fericit tuturor.
|
1 Attachment(s)
2 poze vechi dar raman acolo ... imi faceam curat prin calc si am dat de ele ... lucica le ai sigur dar am vrut sa ne aducem putzin aminte ...
|
Quote:
|
The Wanted Cars va ureaza....
LA MULTI ANI SI TOATE CELE BUNE , TUTUROR ! SA AVETI PARTE DE NOROC , FERICIRE , IMPLINIRI IN VIATA SI TOT CE VA DORITI ! SARBATORI FERICITE ! Beny |
KATANA TEAM ureaza tuturor membrilor Inferno , sarbatori fericite , sanatate si sa ne vedem cu bine la evenimente.
VLX |
sarbatori fericite tuturor
|
Re: Site official infernomotorsport.ro
ShadowS Team Rm-Valcea ureaza membrilor din Inferno,Craciun Fericit!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Craciun Fericit si un calduros La Multi Ani !!!!!!!! |
Clubul STREET RACING SQUAD va ureaza Sarbatori Fericite,si un Craciun minunat alaturi de cei dragi!!!
|
Mos Craciun bate la usa scoate mana din manusa si va da din traista lui darile mosului langa brad si langa foc sa va umple de noroc. CRACIUN FERICIT
Cosmin- Yea Racing Club |
Multumim frumos pentru urari si un Craciun Fericit si plin de bucurii din partea mea, tuturor membrilor, prietenilor, asociatilor, sposorilor si partenerilor Inferno MotorSport cat si familiilor acestora. Sa ne auzim sanatosi si cu burtile pline de carnatzi, sarmale si alte bunatati si in 2010 :). va salut si va iubesc.
Lucian GXZ - Inferno MotorSport |
LA MULTI ANI!!!
Craciun fericit, sarbatori fericite, sanatate, fericire si un an 2010 plin de impliniri si satisfactii tuturor membrilor inferno, familiilor lor, prtenerilor, sponsorilor, prietenilor nostri. Mi-as dori pentru 2010 k fiecare membru sa aiba cu sa se mandreasca sa fie mai matur in gandure si as vrea mai multa seriozitate din partea voastra. trebuie sa ne gandim k nu mai avem 18 ani si k trebuie sa trecem la etapa urmatoare din viata noastra. LA MULTI ANI!!! SORIN JAC |
Quote:
Va pupa Daffy - Inferno MotorSport Romania! |
La multi ani baieti!!
sarbatori fericite langa cei dragi,si anu 2010 sa fie plin cu bani ...cat mai multi pentru masini :D La multi ani!! Mihai Ursu ps:hai la halit sarmale si carnati ...si lasati dreaq forumu macar de Craciun :))) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning