![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
Quote:
apoi dupa cele n luni TOTI alimentam numai de la petrom ca o sa scada preturile ceea ce o sa ii faca si pe ceilalti sa scada preturile daca nu mai au clienti...e simplu . trebuie sa gasim numai oameni care sa si faca asta.. UN MARE dejavantaj este ca astia cu protesrul si cei care tin cont de indtumarile protestatarilor sunt "copii" cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 maxim 35 si rareori peste 35!!! deci suntem putini fratilor!!!! |
Aşa o fi. Dacă te ascultă cāteva sute de mii de automobilişti. Īn acelaşi timp.
Dacă sunt toţi cu capra vecinului ("n-aveţi decāt să crăpaţi voi, eu pun tot de la OMV şi Petrom fiindcă vreau să vă fac īn ciudă"), e cam greu. Mai trebuie cāteva proteste ca să le atragem atenţia. ~Nautilus |
au facut si cei din navodari protest....dar au inceput sa faca scandal...sa joace zaruri in statia peco...si asa au primit si amenzi....NU :evil:ASA SE FACE
|
|
eu sunt de parere ca protestul de 3 zile nu i-a afectat cine stie ce si propun sa nu mai bagam benzina deloc de la statiile de benzina omv pe parcusul 19-29sau chiar mai mult daca nu vom baga benzina vor fi nevoiti sa scada preturile si automat dupa ce vor scadea preturile vom baga de la ei mai mult si automat celelalte statii vor fi in pierdere.. si vor fi obligati sa scada pretul carburantului
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu nu am mai mers cu masina de 2 saptamani ...si ghici ce, am slabit 2 kg, portofelu sa ingrosat si km la masina au ramas 64.000, consider ca e un bine facut masinii ca nu o mai uzez in w.c.-u asta de oras
|
eu unu nu am alimentat de de pe 17 si nici nu am mai scos masina :lol: a mint, doar ca s-o spal, e pe low acu la benzol, dar asta e...poate maine ies cu ea si trec pe la lukoil :D
oricum chiar credeti ca petromu, respectiv omv ar recunoaste ca pierd din cauza prostestului? :rolleyes2 |
http://videonews.antena3.ro/action/v...la-benzinarii/
cam scandalagi baietii de la navodari...ar fi si culmea sa nu se dea amenzi si alte chestiii...fiti mai pasnici ca asa nu faceti nimic |
Quote:
|
Quote:
....si vreau sa va spun ca ....RATB asta din Bucurestui sa skimbat mult ...CALDURA grava si o liniste deplina in transport ..mai ales la ORA de varf + METROU ce ajunge ca AVIONU !!! ..... !!! |
Quote:
Intr-adevar, ei alimenteaza mare parte din chestiile din Romania, dar tu le-ai ales pe cele mai nepotrivite :lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:20. |
- Copyright 2026 4Tuning