![]() |
Re: Club astra bertone
Quote:
|
E mecanic. A fost la pachet cu ceasul de presiune. Este de la o cunostinta :). Am stage 1 pe ea momentan. Saptamanile astea o sa imi fac un downpipe, montez oil catch tank-ul si bov-ul si sa vad cum ma scald in bani sa iau si intercooler.
|
si eu la fel m-am gandit la aceeasi locatie si ora
@Gigi - ai rezolvat cu burduful de la planetara?Ce de-a bani ai Gigi :shock: mai da-mi si mie..nu fi chitros:D |
Si care e Guru ala??? :rolleyes2:shock::shock:
Pe de alta parte, nu prea ai nevoie de BC la stagiu 1, nici macar la 2 nu se preteaza. Ok, iau salamul cu telemeaua si niste ridichi de acasa :lol: |
Da asa e....sunt plin de bani. Ma costa burduful de planetara si manopera cat am dat pe piesele astea. :))
Pana pe saptamana viitoare cand sper sa iau salariul, mai am bani de benzina si niste pachete de tigari. Poate aveti mila si de mine la pitesti daca sunt lesinat de foame :)) Scuze Mare sef de trib, la tine ma gandeam. :D Am uitat, mergem cu viteza legala:ciggy: Lejereanu', la consum cum ar spune fey :) Lasa bre' ca a fost ieftinache. Vad eu cum face si daca nu se simte nimic,sunt la doritori de asa ceva...... :) |
Pai boost controlerul nu iti face nimic altceva decat iti controleaza boostul. Nu iti scade nici mareste presiunea. Te poate ajuta la plecarea de pe loc insa nu foarte mult. Iti poate doza presiunea dar nu cred ca te va ajuta prea mult, indiferent daca te vei da cu ea la liniute sau nu. Parerea mea :D
|
Ce parere aveti despre barile de rigidizare....sunt bune la ceva? A montat cineva de aici asa ceva pe masina? Se gasesc pentru montaj direct pe masina sau mai trebuie mutate chestii prin compartimentul motor, gaurite oalele amortizoarelor etc?
Care sunt mai bune, aluminiu sau otel? |
De mers s-o merge dar stie cineva unde cand si cum....ca daca tot ajungem acolo macar sa stim si locatia.
|
Daca te referi unde are loc cursa din Pitesti...eu de aici sunt si am sa fiu si eu acolo...nu concurez ca ce am eu se pune ca e motor...
dupa ce treci de centru sa zicem Hotelul MUNTENIA (cam asta e km 0), mergi drept inca 1 km si faci drepta dupa al3lea semafor numarand de la MUNTENIA, si acolo in este cursa ;) (langa Facultatea particulara BRANCOVEANU) (cum mergi spre Valcea) |
Daca chiar nu va descuracti imi dati tel cand ajugeti in Pitesti (poate ma trezesc si eu)
0720026127 |
baieti care ma ajutati ma si pe mine? de knd mi`am tras cablurile la proiectoarele "minune" sa ma f** pe ele... nu mai pot de nervi.. m`am chinuit juma` de zi si angelu a mers doar 5 min.. in schimb .. in seara asta nu s`a mai aprins pozitia masinii pe partea stanga.. nici fatza nici spate.. in rest merge tot.. semnalizare stop frana faza scurta/lunga.. doar pozitia nu mai merge..
aveti idee? sunt sigurante pe pozitie separate? stanga-dreapta? heeeeeeelp!! |
2 Attachment(s)
|
M AS RISCA SI EU LA UN PITESTI .......CE S A HOTARAT PANA LA URMA???? NE INTALNIM LA METRO MILITARI??? SAU PRIN ALTA ZONA???
|
Quote:
|
PROGRAM
Începerea înscrierilor: 28 martie 2009 ora: 8: 00 Verificări administrative şi tehnice: 28 martie 2009 ora: 9: 30 Start concurs prima manşă 28 martie 2009 ora: 10: 30 Curse demonstrative de karturi 28 martie 2009 ora: 13: 00 şi maşini de raliu Start concurs a doua manşă 28 martie 2009 ora: 14: 00 Festivitate de premiere 28 martie 2009 ora: 17: 00 DESCRIERE TRASEU Denumire concurs: ”CUPA PRIMĂVERII” – AUTOMOBILISM Startul / Sosirea: Calea Bascovului Piteşti Parc service: Calea Bascovului Piteşti Date tehnice: Lungime: 380 m Lăţime: 10 m Suprafaţa de rulare: asfalt |
| All times are GMT +2. The time now is 05:09. |
- Copyright 2026 4Tuning