![]() |
|
Re: Machetele mele - steaua23
Foarte tare Mulsanne-ul. Sunt curios, cat e de lung pe langa o macheta normala si mai ales cat de greu e, ca e destul de masiv din cate se vede.
|
frumos modell, dar pret prea mare la ce ofera.
urat se vede butonul ala de sub capota, poate il indepartezi cumva.... |
Quote:
|
Ma bucur ca va place macheta. Interiorul nu e pozat ca nu au mai "tinut" bateriile, dar revin cu poze in curand.
Quote:
Quote:
|
Quote:
in vitrina da mai bine fara butonul ala....doar nu ridici capota in fiecare zi... la muslane cred ca e cel mai mare buton pe care l-am vazut... si arata ca naiba... :) |
Incearca la un z4 e89 sa deschizi capota cu ustensila aia, sa vezi ce greu si nasol e, pe langa faptul ca ai impersia ca o sa o rupi (ustensila) de fiecare data, o sa iti fie frica sa nu zgarii macheta.
La acel model chiar trebuiau sa puna un buton... lafel si la portbagajul la M6 care nici macar cu ustensila nu se deschide. |
Quote:
am si eu un bentley si se deschide foarte usor capota fara sa ai nevoie de acel buton... |
12 Attachment(s)
si acum o macheta fara buton :lol:
Mercedes Benz 600 SWB Pullman - AutoArt 1:18 |
Quote:
|
Quote:
|
de nota 20 machet asta!!!
are ceva geamantane in ea... se trag perdelutele?? |
Frumos! Sa inteleg ca te-ai dat pe clasa business ? :-)
|
Mi-am facut o lista pe care incerc sa o urmaresc cat mai strict. Inafara de inca 2-3 modele bentley si lwb-ul restul sunt din alte categorii.
Perdelutele nu se misca desi arata extraordianr de bine. |
daca nici geamantane nu are macheta asta...atunci nimic nu are!!!:-P
|
Super realizare a celor de la Aa, o tot vanez si eu dar deocamdata am cartuse oarbe, apropos, LWB negru am eu unul multumit lui Costi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning