Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

mas2703 09-05-09 09:34

Re: Cafeneaua Ieşenilor

Time out va rog! nu e locul si nici cazul ; hai sa nu manjim si mai mult sectiunea asta a Iasului, discutiile pot avea si o natura constructiva.

crywolf 09-05-09 15:33

Si totusi .... Roax, sunt probe speciale care se desfasoara noaptea. E drept ca prin padure, dar si acela este drum public. In ciuda acestui precedent, scaotem strazile Iasului din discutie ..... pe vreme de naopte, iar ziua sunt scoase din discutie mai demult.
Ramane Aeroportul ... dar tot NOAPTEA, parcarile supermarketurilor (cica se inchide ERA .... merge pe pierdere ;) cien stie cui ramane parcarea ;) ), iar halele industriale sunt pt mine inca o optiune.

Cu toate ca parca vad ca fiecare solutie e demontata di nstart si ajung tot la concluzia ca m-a facut mama intr-o zona gresita a tarii :( sau ma bine zis in tara gresita ;(

ocaruntu 09-05-09 16:47

si totusi hale disponibile pt ce ne trebuie exista ? sau hale care sa aiba asfalt/beton bun ? :)
tare ma indoiesc ...

TuningBoy 09-05-09 18:18

@crywolf:
o iert pe mama ca m-a nascut in tara asta :lol:

crywolf 09-05-09 19:17

Posibil ceva hale cu asfalt beton bun sa mai fie in CUF sau CFS (fosta Nicolina sare di ndiscutie ca nu mai ai ce alege de acolo). Iar intre CUG si CFS optez pt ultimul (betonul in CUG era Ok acum cativa ani (am facut practica acolo si tin minte aleea centrala . luuuuuuuuunga de nu se mai termina ;) ) si ceva laei asfaltate / betonate in stare buna / acceptabila.
La CFS imi spunea un fost angajat acol oca ar fi ..... de acolo si ideea.

PS : si eu o iert pe mama ;) da tre sa fac cumva sa nu ajunga si copii mei sa ma blameze pt asta ;) ;) ;) paote ei se vor naste intr-o tara mai buna.

zorro6299 10-05-09 14:33

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 2302824)
@crywolf:
o iert pe mama ca m-a nascut in tara asta :lol:

:-P Tare asta... :-P off topic dar se pune....si eu o iert pe mama pentru asta....dar pe mine nu m-as ierta daca as face greseala asta ;) -- ultimu stinge lumina, ok..??

Off topic, off topic, off topic...ye ,ye ye , ye, ye..... :D

NGKON 10-05-09 15:05

TuningBoy, daca nu in romania, atunci unde ai fi vrut sa te nasti?

Parerea mea e ca singurele variante unde s-ar putea face sprint paralel in iasi e zona industriala si aeroportul, dar din pacate sunt minime sansele.

TuningBoy 10-05-09 15:49

Era o gluma, bre :lol:

Aeroportul poate sa iasa din discutie, am fost azi la cineva care sta foarte aproape, pe langa faptul ca am vazut 2 avioane de pasageri, am vazut si vre-o 3-4 avioane mici si nu se mai pune in calcul ca e duminica. :D

NGKON 10-05-09 15:53

duminica:P

ramane varianta cu zona industriala....

TuningBoy 10-05-09 15:55

Eu am ramas si cu zilele in urma :lol:

crywolf 10-05-09 17:53

aeroport noaptea. Ziua e "curse multe" ca doar e international ;)
ZonaIdustriala pe strada porpriu-zis, e sarita de mutl din discutie.
SI inca o chestie, de ce dreaq va legati numai de sprint paralel? Alte curse nu mai exista?

TuningBoy 10-05-09 18:11

Pt ca sunt cam cele mai practicate curse, si atrag multi concureti. Daca o sa zici un circuit de drift, ramane lumea cu gura cascata iar cei cunoscatori care au tractiune fata deja se dau deoparte ;) Dar nah, optiuni sunt, e putin de tras, dar sunt optiuni. Acum cine se baga la organizare, ca daca se citeste totul in precedentele 3 pagini are muulte detalii ajutatoare.

crywolf 10-05-09 19:26

nu ma organizat niciodata asa ceva ..... dar sunt cluburi care au oprganizat evenimente si stiu cam ce hartii trebuie (dar poate de asta nu se baga, ca stiu ce sanse de reusita sunt :( ) ..... . Dar daca e nevoie de ajutor , eu ma bag sa ajut ......
Cu toate ca pana la urma se pare ca nici o idee de a mea nu e viabila :((
Am zis si eu, macar sa fiu convins ca nu se poate :(

NGKON 10-05-09 23:26

La varianta pe aeroport noaptea, cine are ocazia sau timp, poate sa se duca pana acolo sa se intereseze daca ar fi vreo sansa. Inca ceva, daca nu sprint paralel atunci ce? unde? cluburile din iasi din cate stiu au facut, anul trecut la providenta a iesit foarte bine, anul asta cica iar se face, si nu se face decat indemanare, expo si freestyle.deci, inafara de astea si sprint paralel nu vad ce s-ar mai putea face in iasi, la circuit nici nu ma gandesc, ca nu este loc.. sau daca este, atunci unde?

si o intrbare pentru cry wolf:ce masinutza conduci?:-P

ocaruntu 11-05-09 00:11

aeroportul iese din discutie, cunosc pe cineva acolo si mi'a zis ca nu avem nici o sansa sa facem ceva.

All times are GMT +2. The time now is 00:28.

- Copyright 2026 4Tuning