Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

OmB* 06-04-07 16:26

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 836401)
plictiseala ...

frumoasa .... la vinylurile de pe geamul spate nushu ce ai faciut .... cred k ai dat din greseala cu smudge tool pe deasupra.... in rest pt un olTcit e mijto :P:P:P

Reme 06-04-07 17:19

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 836401)
plictiseala ...

imi place suuuuuuper mult cum a iesit...sper sa mai faci oltcit-uri....mistoc....

cLix 07-04-07 13:36

2 Attachment(s)
8) 8) Comentatiii 8) 8)

shantzu 07-04-07 14:20

bv clix !
intradevar se vede ca progresezi cu fiecare lucrare ;)
pot sa zic doar ca ai jentile si spoilerul putin blury si ca nu trebuia sa faci masca cu embelama galbene ,eventual puteai sa le scoti de tot ;)

Ace Axel 07-04-07 14:21

culoare ireala, ai vopsit grila (nust dak ai vrut asta .. sa speram k ai uitat), jante blurry, spoiler descentrat si blurry unde lai reconstruit.

cLix 07-04-07 17:13

2 Attachment(s)
8) 8) Am Lucrat Mai Mult La Acest Titiu Da Crec E Bne 8) 8)

Barum 07-04-07 18:32

Quote:

Originally Posted by cLix (Post 840348)

vinyl ireal ... sta in aer....in rest nu prea vad alte gresheli ;) bafta !

BMWfan 07-04-07 21:24

farurile bat prea puternic avand in vedere ca e ziua,dar imi place designul lor,de asemenea cred ca ii statea mai bine cu cel de-al treilea geam.
linia de la usa e prea alba pare ireala
incearca sa iti alegi masini cat mai clare,asta deja avea pragul neclar
oricum e un pas inainte fata de mercedes,e bine ca ai renuntat la culorile stridente

sebi2 08-04-07 01:27

5 Attachment(s)
deci mam chinuit o zi intraga la masina asta stiu ca nu e chiar perfecta un coment pls ...

BMWfan 08-04-07 14:24

e frumoasa masina,are niste idei bune,insa ai trecut cu vedere unele detalii,cum ar fi imbinarea de la spoilerul fata nu e chiar exacta,farurile ar trebuii sa fie putin mai intunecate.
de asemenea nu imi place buza de la spoiler pare ireala ar trebuii sa fie un albastru mai inchs,
in rest toate bune si frumoase ,jantele merg cu masina,pragul este destul de bun,
la spate singurele lucruri care nu imi plac este gaura aia neagra si faptul ca esapamentul pare descentrat

Rares_CRM 08-04-07 16:52

sebi2 misto rau meganu, mi-ar place sa am unu exact la fel...putea-i sa-i mai faci o prelungire din capota peste farururi, sa faca farurile un pic mai lunguiete, arata mai bine :) oricum, imi place ;)

sebi2 08-04-07 17:26

ms de aprecieri iar in legatura cu farurile am avut si io ideea asta da nu mai se vedeau ledurile si era incarcata prea mult

sebi2 08-04-07 19:24

2 Attachment(s)
am mai incercat si io ceva la un golf 5

sebi2 08-04-07 22:11

2 Attachment(s)
ceva simplu si de efect

Trickz 08-04-07 22:48

tati...am zis ca nu o sa postez...dar nu suport...sebi2...numara orele dintre cele 2 posturi te rog...exact, sunt foarte putine. te rog, nu mai stau acum sa iti insir greselile deoarece sunt extrem de obosit si mias strica somnul daca stau sa ma uit atent. principala ta greseala SELECTII NASOALE. mai sunt si problemele de perspectiva plus probleme de gust gen bara de honda, jante de honda, toate pe o masina europeana. jantele le mai inteleg, dar bara fata de ce naiba ai pus'o? nu are nici o tangenta cu golful, nici ca design, nici ca perspectiva. sincer, mai incearca. mai incearca mult. foarte mult. posteaza rezultatul peste vreo saptamana sau 2. si p.s. la civic, la cauciuc, poti folosi clone, negrul ala se vede nasol. salut si respect, de la trickz;)

no limits design 08-04-07 22:55

d c nu pot sa uploadez foto?????:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

SatanaVeX 08-04-07 23:04

Quote:

Originally Posted by cLix (Post 840348)

faina masina ....da ce e cu linia aia alba de la usa :))

sebi2 08-04-07 23:20

ok ms de comnturi da ce te face sa crezi ca am facut si golfu si civic la diferenta de cateva ore ...golf lam facut azinoapte si azi am incercat sa gasesc spate de golf 5 da nu am gasit si mam lasat sa il mai fac ...in fine in leg cu golf am vrut sa iasa ceva diferit nu e prob de gust e un concept de al meu ca sa vad cum ar veni si jentile barile si ce mai e acolo nu e de honda ci de acura ;) iar la civic prob cu cauciucu acum am vazut-o si io ms ca mi-ai zis hristos a inviat si paste fericit ...

MARI_NSL 08-04-07 23:22

frumos sebi2..ai imaginatie... cu unele greseli dar bravo pt ideii;)

Cristi T 08-04-07 23:26

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 841981)
frumos sebi2..ai imaginatie... cu unele greseli dar bravo pt ideii;)

ce idei frate ... unde e imaginatia ... golful ala am vazut ceva asemanator undeva parca chiar google ... type S a tras de spoiler si a dat cu c/p inca o dunga galbena ... noroc cu meganeu' care parca are ceva tuning pe ea si nu mai posta si tu 100 de lucrari posteaza doar atunci cand crezi ca ai avansat

@ mari4speed : vorbesti mult si prost ... ce comentariu e asta ai unele greseli ... zii ce a gresit sa nu mai greseasca data viitoare nul pupa in fund ca nu de asta avem nevoie aici ...

sebi2 08-04-07 23:40

cristy t cand o sa vad de la tine o masina mai asa atunci sa vb si u pana una alta unii din noi se chinuie sa faca ceva si u doar comentezi ....fa o masina si posteazo ca nu am mai vazut masini de la tine

ps aratami u golf ala undeva ...ce naiba vb gura fara tine frate

Ace Axel 09-04-07 00:06

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 841978)
i jentile barile si ce mai e acolo nu e de honda ci de acura ;)

hai k asta a fost tare ... in fine... mai documenteazate si revino ...

si renunta la tonul ostil ... cei care posteaza sunt mai experimentati k tine si doar incearca sa t ajute. si nu tre sa iti arate tie lucrarile lor k sa demoistreze asta. cauta p forum si vei gasi. bafta.

MARI_NSL 09-04-07 00:30

cristy t ...vb frate si tu frumos nu mai vb asa cu tupeu ca nui frumos ....off topic ....:)

vio[s] 09-04-07 00:37

Pt. tuneri astia de scoateti masinile ca pe banda ....... in loc sa face ti 23523523 de masini pe zi, lucrati 1-2-3 zile la o masina si nu o sa mai vede ti comentari de genu "selecti strambe ,spoiler desntrat etc..."

Scz de offtopic dar cand ii vad ca vin cu fel si fel de replici la comenturi :evil:

vlad_VSV 09-04-07 00:40

ce dumnezai se cred unii.....ba marii tuneri...care va chinuiti sa scoateti ceva........aia care lucra pentru ei si nu posteaza fiecare rahat....is mai castigati decat astia ca voi...care faceti sute de lucrari pe zi.....aia lucra 1 masina pe saptamana da ii buna ,demna de un vt-uner.....bagati la bila si nu va mai credeti mari smecheri.....aveti niste idei ma...si aere....de vai doamne....scz de off:rolleyes2

sebi2 09-04-07 09:27

ace axel dc tu sti mai bine ca mine de unde am luat bara e bine mai zici de mine ca nush una sau alta da u nici macar marcile de masini nu le cunosti in fine off topic scuze da nu m-am putut abtine

BMWfan 09-04-07 09:54

chiar nu exista pe forumul asta un topic unde sa nu va certati.
titlul e simplu,comentarii lucrari,asta inseamna ca pui masina si oamenii ti-o comenteaza.fiecare o comenteaza in felul lui,iar daca masina e prea slaba ,nu spune nimic despre ea.nu inteleg de ce trebuie sa vina cineva si sa inceapa cearta cu posturi gen al lui cristi t
faptul ca nu primeste nici un raspuns la masina o sa il faca sa inteleaga ca nu e destul de lucrata

vlad_VSV 09-04-07 10:06

pai numa asa creca scapam de ei....si sa se invete sa lucreze mai mult pe o masina...nu 100 pe zi....

RA_2fast4u 09-04-07 12:37

3 Attachment(s)
bai aeroplan foarte multa imaginatie ai tu :-0 a fost un concept dea dreptul inovator ce sa zic!!!

deci draga sebi2 sa iti explic ca sa nu o iei total cu stangu pe aicea: din pacate datorita faptului ca atuncea cand orice khekhe din romania asta da search pe google la tuning ii apare formul acesta.. lucru care in esenta e bun dar datorita lui pe forum apar tot felul de... personaje... si nu stiu de ce aceasta sectiuna a forumului pare sa aiba magnet la tot felul de ... indivizi.. lucru pe care dcta o sa ajungi si tu vreodata sa ai ceva experienta si sa lucrezi cat de cat ok (daca o ti asa no way) atuncea o sa vezi ca e foarte ENERVANT, STRESANT, EXASPERANT, zilnic sa apara gigi si petrica care in 2 zile or facut cate masini ai facut tu in ultimele 5 luni si sa se tine mari smecheri cand ei nici macar nu stiu unde pe desktop e iconita cu ps-u.. deci te rog stai in banca ta, fa tutoriale, daca chiar vrei sa faci ceva calumea lucreaza meticulos si cu atentie la detali.. incearca sa aflii si tu ce si cum se modifica in lumea asta si fa ceva de bun gust chiar daca cu greseli si cand nu sti ceva intreaba, dar gandeste-te ca cei care iti raspund o fac doar pentru ca asa vreau ei si sunt binevoitori sa invete si pe altii nu pt ca ii obliga cineva.. si asta e valabil pentru toti dar deageaba ca ori cum in 2 ore deja o sa mai fie 2 pagini si 5 masini degeaba pe aicea so ... ai inteles prietene?

hai bafta ;)

no limits design 09-04-07 14:55

1 Attachment(s)
Lamborghini Road Killer concept.....................n-am lucrat km de mult in photoshop da a ieshit ceva....:P

Ca][n 09-04-07 14:58

2 Attachment(s)
dupa o pauza mai lunga

BMWfan 09-04-07 16:41

no limits e facuta de mana si apoi bagata in photoshop?ca e tremurata rau de tot .jantele imi plac ,dar sunt locuri in care aripa intra in cauciuc,umbrele sunt ireale,si reflexiile de pe parbriz prea puternice
la fel nu inteleg de ce un far e de un fel si celalalt diferit.
oricum ideile sunt destul de bune

L33L00 09-04-07 20:33

Quote:

Originally Posted by Ca][n (Post 842526)
dupa o pauza mai lunga

marfa rau ideia la grila .... te superi daca incerc sa fac si eu o grila asemanatoare ? ( nu copii nica d la tin ) si btw pls da-mi add pe mess : [email protected]

Ace Axel 09-04-07 21:57

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 842226)
ace axel dc tu sti mai bine ca mine de unde am luat bara e bine mai zici de mine ca nush una sau alta da u nici macar marcile de masini nu le cunosti in fine off topic scuze da nu m-am putut abtine

asta doar dovedeste cat de noob esti :lol: :lol: :lol: .... dak ai fi ascultat sfatul meu si t documentai ai fi scapat de o situatie jenanta ... spre informatia ta honda e acelasi lucru cu acura ... si cu asta inkei discutia ...

sebi2 09-04-07 22:00

honda e aceasi cu acura bv ai ziso mai bine ziceai ca honda detine si acura ca sunt 2 masini pe 2 profiel diferite care e oare n00b dintre noi??

Ace Axel 09-04-07 23:19

tot tu esti : "Acura is a brand name used by the Japanese car manufacturer Honda in the US, Canada and Hong Kong since March 1986 "

e la fel k opel si vauxhall ... cielo si nexus ... bora si jetta :| ... hai sa incetam cu OT t rog ...

LKS 09-04-07 23:47

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 843161)
tot tu esti : "Acura is a brand name used by the Japanese car manufacturer Honda in the US, Canada and Hong Kong since March 1986 "

e la fel k opel si vauxhall ... cielo si nexus ... bora si jetta :| ... hai sa incetam cu OT t rog ...

prima comparatie ai nimerit`o ...restu ..ai dat pe langa ..

MARI_NSL 09-04-07 23:52

adevarat ..nue nexus:))) e nexia..;)..

Ace Axel 10-04-07 00:26

aveti dreptate... prea mult starcraft :)))))) .... dar a treia e bine

MARI_NSL 10-04-07 00:41

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 843301)
aveti dreptate... prea mult starcraft :)))))) .... dar a treia e bine

e asta e se mai intampla orcui .. a mai greseasca o litera doua ;)....bafta :oops: :lol: :o :shock: :D

All times are GMT +2. The time now is 15:38.

- Copyright 2026 4Tuning