![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
|
stie cineva ce s-a intamplat cu speedy de pe gsm de nu mai lucra la skyline?
|
7 Attachment(s)
O japoneza :arrow: Mitsubishi FTO
|
cypos - o Gheişă adevarata:))si frm
|
1 Attachment(s)
Urmeaza maine :lol:
:arrow: |
1 Attachment(s)
GOLF 4 R328)
|
1 Attachment(s)
Va rog frumos aveti cauciucuri pt Jantele alea?..:(caut si nu gasesc..:(:( va rog daca aveti imi puteti da si mie...
|
Quote:
Quote:
|
|
8 Attachment(s)
Quote:
Toyota Supra |
N-am cuvinte, Bravo :)
|
1 Attachment(s)
O poza cu grafica mea....astept deocamndata sa intre Maryus_X90 sa imi dea un enb sau ceva...:P
|
@Cypos: iar uimesti ma pe aici cu lucrarile tale, BV !:D
@CrazyEyes: Hai welcome back ! :lol: |
@tm_kata-speedy mai lucreaza inca la masina doar ca mai incet pt ca nu prea mai are timp...si sa spunem ca lucreaza in "secret" si masina va fi released cat de curand..numai sunt multe lucruri de facut la ea...supra arata prea bine...Bravo... :)
@Cypos-FTO arata bine...nu o masina care imi place asa de mult da arata destul de bine :D @Loren-cauciucuri pt alea vin cu masina cu care vin si jentile :D Adik o lada...numai tin minte care @CrazyEyes-tot ai trebuie setari din placa video : AA si AF.... @Mikidude- STF ! |
5 Attachment(s)
VW Beetle |
8 Attachment(s)
toyota avensis :D astept commentari:D
|
Maryus_x90 jantele alea is mai late...cauciucurile de la lada nu se ptrivesc....:(:(
|
Baieti un patch cu dacie exista???? ca as vrea fff mult sa tunez una:) dati-mi un link daca e
|
1 Attachment(s)
CrZ :!::!::!::peace:
|
haha tare ;) :D
|
1 Attachment(s)
:arrow: R32 restu pozelor maine :!:
|
Maryus ce nu t apuci de-un Peogeot 406 Coupe? ar fii interesant ;))
|
Acum cine mai lucreaza la Bmw e30???ca sa abadonat de mult timp...
|
@CraZzy_K1D-setarile din placa video sunt f bine :D....iti mai trebuie un ENB bun si e perfect :D ...si apropo foarte tare faza cu scrisuu :lol
@Loren-atunci cautati cauciuri ca nush..... @Dacia Sport BR 10 TCM-daca ai fi urmarit si tu topicu putin de tot vedeai ca Dacia logan lucreaza Sergiu la ea si Dacia Sport am inceput eu, din pacate eu nush cand termin deoarece nu am prea mult timp sa imi dedic SLRR-ului @Robicutz -urasc Peugeot.....asa ca..... @dony ddc -proiectul ala e abandonat de mult timp...Roli de pe GSM lucra la el..da cum s-a lasat de modat slrr numai lucreaza nimeni la el :D |
4 Attachment(s)
Car: Nissan Skyline R34 GTR
Engine: Nissan RB26DETT Suspensions: Blistein Adjustable 7.0" inches Paintjob: by Maryus_x90 |
Maryus de pe ce site zici tu ca`i cel mai bun ENB? Care propui tu?
|
@Maryus_x90 esti fenomenal nenea :shock: superb pj-ul, speechless :rockon:
|
Quote:
|
UAAUUU:yikes: super pj maryus :) vreau si eu un m3 k il descarc si nu imi mai merge jocul se inchide:|
|
@Robicutz-enb gasesti pe :: http://enbseries.gtamaps.net/download_en.htm si de aici luati si voi majoritate si vedeti care e mai bun pt pc tau..cel mai bun dupa mine este Richard Bruns Rally ENB si Flatout 2..celelalte nu le-am incercat :D ..eu acum am ala de la Richard editat pt PC meu :)
@Cypos, @FesnicIlie, @CraZzy_K1D- va multumesc pt complimente :)...cat despre M3 verifica daca este pt versiunea ta :) |
maryus_x90: pai am slrr 2lemwm :(si am incercat si pe 2.3.0 le si tot nu merge:|
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
Mazda Speed 3 |
Imi cam prind urechile cu ENB`u asta si nu prea gasesc pentru ATI Radeon xd 4600
|
@capa`-frumoasa mazda...da si tu ai sindromu roti iesite 1 metru in afara :lol:
@Robicutz-nu tre sa fie neaparat ENB pt placa ta video, e chestia sa iei oricare ar fi si sa vezi cum se vede.... @CrazyEyes-eroare aia este de la directx, ia de pe google directx update si nu o sa iti mai dea eroare aia :) @TM92VIC-scrii in garaj BEGFORMONEY si dai click pe surubelnita sau patent sau ce ai tuu acolo(fine tune tool)...si era si un trainer da numai stiu pe ce site :D |
Maryus_x90, mi-a placut asta cu "sindromul rotilor iesite 1 metru" , o sa incerc sa corectez.
|
5 Attachment(s)
vw golf 2 rust style
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Finally done.
Primul meu pj pentru SLR, sper ca nu ultimul :) Nissan Skyline GT-R R34 PS: vreau sa "citesc" ceva pareri in legatura cu grafica si cu ... modul in care arata masina ;) |
2 Attachment(s)
Avensisul meu :X:X cu pj :X by plesa :X :!::!::arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:55. |
- Copyright 2026 4Tuning