![]() |
Re: Chat
pana se elucideaza cazul eu mi-am facut rovigneta pe un an cu 130 ron si circul linistit fara urma de stres. ;)
|
Quote:
|
despre taxa aia tampita auto vorbiti? Daca da, pe cine ai intrebat?:D Erau in cunostinta de cauza?
|
Doi "bisnitari":lol:.Nu mai intreb ca deja toate variantele posibile le-am auzit.Astept sa raspunda cineva care chiar e in tema cu toata treaba si stie ce vorbeste...zvonuri sunt deja destule.
|
Quote:
|
Quote:
masina mea a fost adusa in tara in 2006, inmatriculata in 2006 pe BT Leasing, in 2008 pe SC X SRL, utilizatorul autovehiculului pe perioada leasingului, si la o luna distanta, tot in 2008 am trecut-o pe numele meu. Din cate stiu eu nu cred ca s-a platit taxa de 'prima inmatriculare' sau 'poluare', cum s-o fi numind. Eu daca vand masina mai trebuie sa platesc taxa aia? sau cumparatorul... Ca si asta mi-e neclar... vanzatorul trebuie sa plateasca sau cumparatorul? |
Dar o intrat in vigoare noua lege de impozitare? cea cu 2007, deja nu mai stiu ce sa cred unu zice ca din 30 altu din ... cineva care stie concret, o fost publicata in monitorul oficial?
|
nu-mi spune ca se modifica iarasi si impozitele :| 9scuze daca suna stupid ceea ce intreb, nu sunt in tara din toamna)
|
Quote:
Quote:
|
Un service deschis sambata si duminica pana mai tziu stiti careva??
as vrea sa verific o masina(focus 2) si nu prea cunosc prin cluj . ms anticipat |
am si eu o nelamurire de 2 zile tot ma cert cu tata pt taxa asta de poluare.. de ex daca imi iau un golf 3 care a fost adusa in tara in 2008 si inmatriculata atunci trebuie sa platesc taxa de poluare care acuma o intrat in vigoare sau nu ? :D
|
Daca a intrat in 2008 in tara, in mod normal a fost platita taxa de poluare, deci nu trebuie sa achiti taxa.
|
in 2009 in vara o intrat in tara si atunci o fost inmatriculata
|
Quote:
|
Daca a fost in 2009 inmatriculata in teorie a fost platita, ideal ar fi sa iti dea dovada ca a fost platita.
In schimb daca a dat in judecata statul pentru taxa si a castigat, noul proprietar va trebui sa o plateasca din nou. |
Instalez Igo, Sygic, Mio pe diferite gadgeturi, detalii pe PM.
|
cam mort Clujul pe 4t. Stie careva un atv >150cc de vanzare? Doar bune, exclus chinezesti
|
PFA Sergiu Colcer va ofera :
-Transport marfa cu bascula de 3,5 tone -Tractari auto pe platforma -Transport persoane Se poate emite factura (program non stop) 0748 46 79 38 Sergiu Colcer 0744 19 38 68 |
Nu prea se cade sa pun aici, dar sunt intr-un impas foarte mare.
https://forum.4tuning.ro/482-masini-b...ml#post4883288 Multumesc, si scuzati-ma de off-topic |
Quote:
|
am avut impreuna cu fosta prietena 5. Le-am impartit de-a lungul timpului si mai am asta si bataia de cap... si pe asta tre s-o vand ca sunt dator cu bani si n-am de unde sa-i scot si se apropie termenul...
|
Quote:
treci tu si peste asta. |
cunoaste Cineva prin Cluj.. Un Dulgher..care stie sa repare Usi de lemn?! Sau Nu aveti cumva prin scara vre-un vecin bun la toate.. care m-ar putea ajuta...?! imi trebuie un nr de telefon mersi fain :D
|
Se poate urca de la Turda pe autostrada spre Gilau?sau doar de la Campia?
|
Quote:
|
Quote:
|
Imi poate da cineva niste poze cu audi s3 de prin 2000 modificate? In detaliu sau video-uri? Mersi
|
Un magazin in Cluj , unde gasesc curele de variator ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce fel de adeziv imi recomandati pentru a lipi o bucata de plastic de tabla usii de la masina? Practic partea de jos a usii este acoperita cu un ornament de plastic care s-a desprins, iar acele plastice ce o tin nu mai stau ca lumea.
|
Are cineva vreo idee daca mai sunt sali de box in cluj care primesc amatori si cat ar costa? multumesc anticipat :)
|
Quote:
incearca sa gasesti in dezmembrari alte cleme. daca lipesti s-ar putea sa se desprinda la un moment dat sau sa iti rugineasca urat acolo. Poti incerca cu un adeziv cauciucat, cu care se lipesc si emblemele (la varianta mai in gluma vroiam sa zic sa alegi de la holsuruburi la guma de mestecat :P) |
Quote:
|
Quote:
|
Un magazin audio avem in Cluj?vreau sa imi cumpar un mp3 player si boxe audio. Un loc unde sa asigure si montaj de preferat...
|
sunt niste baieti undeva langa lukoil'lul de langa terapia care se ocupa cu tot ce tie de audio la masini.0744970124 Raducu il cheama,ii de incredere si lucreaza bine!
|
Quote:
|
au tot ce vrei...il poti suna inainte si iti zice cand sa mergi si unde mai exact
|
Quote:
|
Unde gasesc in Cluj folie albastra pentru stopuri?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning