![]() |
|
Re: Club ESPERO
bun....cati ne vedem la rom`expo`?......eu vin...johny vine....vlad vine....altcineva?
|
sper sa ajung si eu :) va duceti in ambele zile ?
|
pai ...eu zic ca da...dar macar sa vb cand,cum si unde....ne vedem ..macar de`un salut :D
deci suntem 4 pana acum ;) up:)) |
Sar putea sa vin si eu dar nu promit nimic,imi este si rusine sa vin cu ea in halul asta
|
man
dar eu vorbit cu baietii de la mine din oras si nu venim totii cu masinile ...ne combinam la gaz/benzina....eu vin cu GSI..:D deci vin fara bestie...de unde cash fo` gaz:)) |
Eu nu vin.... prefer sa fac altceva cu banii... :D
|
prea scump biletul nu cred ca e :D
|
brigada focsani-buzau pleaca sambata :D:D:D
|
eu ma bag la somn..ca maine scoala....
teoretic ma duc la scoala:D...ies din bloc..ma schimb..iau straiele de tuning..si ma apuc de masina frumos la sc...? da...:))) nb;) |
la romexpo o sa fiu si eu :D dar ce zi ? ne vedem sambata sau duminica daca e sa ne intalnim la o ora asa mai exacta sa ne vedem intru un loc sau daca e lasati nr de tel si ne gasim noi pe acolo :D
|
0760/437.116
|
gata il memorai al meu 0722294808 eu zic sa ne vedem sambata de cate ori am fost la romexpo parca sambata a fost mai captivanta :D ce ziceti cum puteti si voi :D
|
scz de duble post pretul unui bilet este in jur de 15-25 ron maxim mai mult nu este :D
|
good info;)
bv`o:* ne vedem acolo:X |
informati corect si tot ce vreti :D ca sa nu ziceti ca e scump biletul
4TuningDAYS 2010 va avea loc in pavilionul central (cupola) din Complexul Romexpo situat langa Piata Presei Libere. Mijloace de transport in comun: Tramvai 41, Autobuz 335, 330, 131, 331 Pret bilet – 20 LEI/ persoana, o singura intrare Copii sub 12 ani au intrarea libera insotiti de parinti. Sambata 13 Martie – intre orele 10 – 20 Duminica 14 Martie – intre orele 10 – 20 In curand, graficul orar complet pentru Campionatele de Drift si Car-Audio |
| All times are GMT +2. The time now is 17:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning