![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
OT : care'mi pune si mie jante (vezi poza) (stelutza neagra sau culoarea masinii) , folie , suspensie sport si bad boy look :) multumesc ! |
1 Attachment(s)
ceva scurt ca sa nu te fac sa astepti prea mult
|
Quote:
nu cred ca ii trebuia asa repede raspunsul , ca sigur nu o v-a vopsi in seara asta. Incercati toti sa lucrati frumos si cat mai real.Omul vede ceva aici , si dupa ce modifica ii iese altceva... |
multumesc mult de tot
|
1 Attachment(s)
XGeorge- scuze de intarziere dar am vazut tarziu masina ta si m-am apucat tarziu de ea. Sunt incepator in ale Photoshop-ului si sper sa iti placa masinutza. Am mai adaugat eu niste elemente care mi-au trecut prin cap, cum ar fi capota si eleronul.
|
1 Attachment(s)
AlexVT- am incercat si matizul tau sa il fac cat mai realist cu putinta. Am gresit la portbagaj cand am incercat sa il fac negru si mi-am dat seama prea tarziu. Sper sa iti placa masina.
|
2 Attachment(s)
@ VaLeX ...
|
Cu scuzele de rigoare vă spun că deja mi-e scârbă !
|
Gabi are dreptate!
Se intampla doua fenomene neplacute: -vizitatorii thread-ului raman dezamagiti de ceea ce vad aici -cei care posteaza poze cu masinile personale se asteapta sa primeasca o simulare realistica, ceea ce nu prea se mai intampla. Sincer, am derulat tot thread-ul acesta... Am fost foarte incantat de lucrarile de la inceput.Acum, nu mai sunt asa frumos lucrate.Si e pacat... Aruncati o privire AICI. Calitatea lucrarilor se apropie de realitate! Le multumesc inca o data baietilor!:) |
2 Attachment(s)
as dori si eu daca se poate sa imi puneti jantele de pe golf pe passat,stema sa fie neagra,un parasolar si suspensie sport tot la passat
later edit. si daca puteti sa imi puneti nr de inmatriculare mai jos unde sunt grilele alea drepte |
Eu am facut putina curatenie, orice poza facuta cu telefonul=calitate 0 nu se va lua in considerare, si oricare va lucra in stil barbar (urat), va primi stergerea postului ;)
Daca nu aveti inca un pic de experienta, nu poluati topicul, trimiteti prin pm va rog ! |
Quote:
oricum mersi ;)) |
19 Attachment(s)
Nissan Almera....Pun toate pozele si va alegeti voi....
Nu am nici o preferintä , sau am una mica :D,jentile sa fie negre... Salut.. |
7 Attachment(s)
o poza cu vectra mea ,
Se poate pune urmatoarele pe ea : -jenti -folie -grila de gt ce mai considerati voi ca ar da mai ok pe ea am pus un set de jenti kre mi-au atras privirea va multumesc astept cu nerabdare |
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning