![]() |
Re: masinile modificate din bacau
Quote:
ps. poate asa l_a adus omu din germania cum e el si are planuri sa il modifice...sperăm...:rolleyes2 |
mie imi place ursuletul de la bisnitari din intersectie.. pare foarte ingrijit la exterior
|
da ... ursuletul rosu cu numarul de marlan " BADONEL " . cere si o caruta de bani ( 3500 E ) pe o masina de 22 de ani si cu un gunoi de motor ( este 316 ursul ).
|
Quote:
|
e aranjata ea asa...
faza interesanta, daca o privesti cu atentie in fata, are spoilerul modificat aplicat peste cel original, si proiectoarele din bara sunt fixate in cel original, cu vreo 10-15 cm in spatele plasei din cel de pe deasupra :) |
vorbe peste vorbe dar poze nu aveti sa ne clatim ochii si cei care nu stim masina?
|
Quote:
pai mai veniti si voi pe la bacau nu-l trimiteti numai pe pym ca reprezentant oficial. asta asa ca sa te scot pym-ule. pt asta dai un suc.:lol::lol: |
am vb aseara cu baiatu cu seat leon cupra 1.8T 185 cp are.am incercat eu ceva da nici o sansa cu balena mea :rolleyes2 :peacemasina ii consuma in jur de 24 % mers normal prin oras nu forja ::twisted:
|
cupra de 180 cp ?
poi atat are unu 1,8 t normal si nu are cum sa consume atat ... parca e prea exagerat |
Quote:
|
Leonu' e suspect tare. Nush exact ce are dar stiu ca face SSSSSSSSSS si a disparut :D
|
nicio zi fara meciuri.
iar am sters, iar va rog sa fiti mai maturi decat in clasele 1-8, cand ne suparam ca georgel a zis ca penarul meu e mai urat, si ca masina lu' tata e mai jaf decat a lui. putin maturitate, ca nu foloseste nimanui conflictul vostru, plecat din nimic... |
emilica ti-ai pus folie noua ? sa tina la 240 ?
|
de ce zozolica esti asa de curios?
P.S. ti-au transmis salutari baietii cu Mitsubitshi colt.... stii tu ... verisorii lu aia cu "reno cinci". |
gata ! :) no carcota anymore.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:49. |
- Copyright 2026 4Tuning