![]() |
|
Re: Challenges
1 Attachment(s)
Jac a107 by CRM
...dupa o foarte lunga pauza... LE: Termenul se prelungeste pana pe 25 Decembrie, ora 22:00 |
Rareș, īnțelegem, a fost Crăciunul (eu īncă mă resimt) , dar cum e posibil să se prelungească pāna pe 25 decembrie?:oops:
Deci, pānă cānd?:-P |
rares pune urmatoarea masina omule :))
|
stai ca nu a specificat anul ... :lol:
|
aa.. scuze :lol: n-am fost atent, m-am uitat pe calendar, si am luat 7 zile dupa data de 18 :lol:
Pai, 1 Ianuarie 2010, ora 22.00 :D Inteleg ca o sa fie revu, dar no.. 2 saptamani, eu zic ca e suficient, ca doar e battle saptamanal, nu bisaptamanal :P |
1 Attachment(s)
hai si eu
|
1 Attachment(s)
Fiind incepator..am zis sa particip si eu la concurusul asta..bine din cate am vazut nu toate lucrarile sunt acceptate...:???:
|
1 Attachment(s)
:rolleyes2:arrow:
|
oare am timp s-o termin si eu:rolleyes2? sa fie mai palpitant un pic:twisted:
|
Quote:
Man , baga mare , eu nu cred ca are cineva o problema sa mai asteptam 1 zi ... |
In cazul asta pot posta si eu un upload la versiunea de mai sus? ca seara cand am facut masina m-am grabit:D
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
PS. si eu eram tentat sa inlocuiesc lucrarea cu cea in care am pastrat culoarea si backgroundul original, pentru ca nu am vrut sa se supere Yackone pe mine. E aceeasi masina doar ca nu are two-tone-ul. |
La multi ani! Un an nou fericit va doresc!
Abia am ajuns acasa, am vrut sa fac poll-ul, dar daca zici yackone ca lucrezi si tu la masina, te asteptam, nu cred ca se supara nimeni. Fac pollul in seara asta, sau maine dimineata! Spor la lucru! @Wlad, cred ca ai citit regulamentul. Prima masina postata este cea care va intra in battle. Ai avut timp 2 saptamani. :) |
La multi ani si tie!
da Rares, am avut timp doua saptamani, dar tocmai aseara m-am uitat pe topic si am vazut ca este un challenge:oops: asta este..data viitoare ma voi pregati din timp:D |
1 Attachment(s)
Gata si eu...ceva rapid sa onorez si eu cu prezenta:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
|
- Copyright 2026 4Tuning