![]() |
|
re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
salut este un baiat in sacele unde stau yo ...gusty asa ii zice e meserias baiatu si calitate id de mess george_rhd
|
salut,
vezi ca te deranjez pe msg si multumesc anticipat |
salut,
ce service bun pentru indreptat jante aliaj imi recomandati? Multumesc |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu totusi tind sa cred ca tu ai ceva personal cu mine...din toate "actiunile" tale de moderator harnic si atitudinea ta asta rezulta...daca nu-ti convine ceva pur si simplu ignora-ma...e asa greu... |
Quote:
EU SUNT GENUL DE OM PARAZITUL,TU DESCHIZI USA EU DARAM ZIDUL!:twisted::twisted::twisted::twisted: |
Quote:
|
Quote:
tu pe cine crezi ca prostesti ca nu ai nimic cu mine???tu nu vezi ca bate la ochi?... crezi ca sunt singurul care a observat asta?? |
Buba la cap
Quote:
|
Re: Buba la cap
Quote:
|
Nu vreti voi sa mutati discutia asta deja penibila pe privat? pe mine unul nu ma intereseaza ce probleme aveti de impartit si bag mana in foc ca nu sunt singurul. Dureaza de prea mult timp, nu cred ca niste oameni in toata firea ca voi, inca se mai pot certa pe un forum, va fac eu invitatiile la cafea daca vreti :).
|
Quote:
Tu chiar nu intelegi ca nu are nimic cu tine...o lungesti aiurea. Si da...comportamentul tau de de vina. Quote:
|
Daniel, sa incercam sa atenuam disputele, riscam sa o luam de la capat, iar eu m-am saturat.
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning