![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
Nu stiu dece dar am senzatia ca vom avea o mare surpriza la petromul de la intrarea de pe A1 pt ca ati divulgat unde mergeti. Voi pana acum ati stiut la ce statie mergeti inainte sa ajungeti la locul de intalnire ????? Of of.
Si sincer mai mult cred ca amenintarile si toate piedicile puse impotriva Boicotului nostru au fost puse de cei care au statii in regim de franciza ca nu mai castig ei Lui OMV-PETROM i se cam rupe de pierderile la cateva statii in 2-3 ore. Bafta all. |
Cops cops cops :arrow: Ştiri Poliţia Rutieră :D
|
Citat:
"4. Mersul pe jos Mersul pe jos presupune in mod automat un consum mai mic de carburant, deoarece fiecare dintre protestatari ar merge mai mult pe jos si nu ar mai folosi masina. Asta nu presupune o nealimentare de carburant, ci pur si simplu o mai mica folosire a autovehiculului personal. Un astfel de protest poate fi tematic. De pilda, nu se mai merge cu masina la serviciu sau nimeni nu mai merge la hipermarketuri cu masina. La nivel national, un astfel de protest ar putea scadea considerabil consumul de carburant." Intre domiciliu si locul de munca trec pe langa un Petrom. In cazul mersului pe jos la vara, sper sa ieftineasca berea pe cand da caldura. :D |
Quote:
|
eu am alimentat de la romPETROM, am gresit? nu de alta, dar in orasul meu sunt 3 benzinarii, 1 in oras si 2 la iesire, dintre care una la iesire este rompetrol.
|
Taxe pe benzina - Ia revolta, neamule…
Am cautat taxele incluse in benzina de la 1 ianuarie 2011: - acciza este de 467 EUR / tona - taxa de drum este de 125 EUR / tona - taxa de solidaritate (cate un cent / litru - motivul este acoperirea prejudiciului creat in urma falimentului Bancorex), adica 10 EUR / tona Producatorul are pretul de aproximativ 370 EUR / tona. Astfel rezulta urmatorul pret pe tona de benzina: 370+467+125+10=972 EUR / tona (taxe si accize) Se adauga TVA de 24 %, adica 233.28 EUR Totalul este de 1205.28 EUR / tona Un litru de benzina este 1,205 EUR (aproximativ 5.15 RON) Producatorul incaseaza 370 EUR / tona Statul incaseaza 835.28 EUR / tona ASA CA, OAMENI BUNI REVOLTA ESTE UN CUVANT PREA MIC...:blahblah::chainsaw: |
Calculul tau e mai sumbru de atat...tona aia se face vreo tona jumate la pompe...oare de ce....o fi "h2o" de vina ?
|
sunt de acord cu laurentiu, mergem vineri pe 21 insa avem nevoie de sustinerea mai multor colegi...avem nevoie de mai multe raspunsuri cu da sa fim siguri de ceva.
deci ????? 21.01.11 ???? |
Quote:
Ai spus o vorba mare! R.I.P.! Quote:
Pe ei! Pe mama lor! EU NU ALIMENTEZ DELOC DE LA OMV SI PETROM! |
Quote:
Cum spunea si Mircea Badea "Boicotul si protestul asta sunt niste copilarii cel mult" ! |
Quote:
|
Quote:
Mai pupati-l in cwr mult pe marele Badea - chiar nu vedeti ca numa' gura e de el? |
Quote:
|
Quote:
si nu sunt singur am si eu fratiorii mei iubiti ironia e ca politia si jandarmeria nu au facut nimic pur si simplu asteptau sa ripostam dar e vorba de un protest destept |
da, aici aveti dreptate, nu trebuia divulgata statia, e vina mea, nu am nicio scuza:( dar oricum daca va hotarati eu incerc sa strang mai multe masini, macar astia care am fost si data trecuta sa venim sigur, incercati si voi sa spuneti pe la vecini, prieteni, eu cand am mai zis la colegi prin facultate multi miau zis ca nu stiau si ca ar vrea sa vina si ei sa ne fie alaturi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning