![]() |
|
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
:dance:ok..distractie placuta si sa nu bei mult:drunk:
|
Din pacate si eu tre' sa merg maine pana la Sebes :cry2:,o sa merg pe ruta ocolitoare,sper sa nu faca toti la fel si sa se transforme in ruta asteptatoare :cry::boxing:
|
Quote:
|
Quote:
|
ok...atunci iti urez drum bun! ;)
Si sa ai grija la Sebes, sa nu te prinda si pe tine Politia, sa te lase si pe tine pe margine cum m-au lasat pe mine :D |
Quote:
|
pana sa ajungi in Sebes..... acolo m-au oprit pe mine
|
"Va invitam sa participati la INTRUNIRE MOTO : ,, FREE BYKERS WEEK 2008 ".
Festivalul este dedicat tuturor motociclistilor cu SPIRIT LIBER si cu chef de distractie . Marele ,, Tam Tam " va avea loc la 9 km de HUNEDOARA , in localitatea Nandru , in perioada 21 – 24 August 2008 ( de joi pana duminica , pt ca 1 saptamana intreaga era chiar prea mult ) Cei care vor face ZGOMOT vor fi : TOPAZ HAZARD ( fost Cash ) TEO MENESTRELU SIMBIO SLADE SCRUM Pe parcursul ,, MARII ADUNARI MOTOCICLISTE " puteti admira sau lua parte la urmatoarele concursuri si atractii : Tiroliana , Drive test cu ATV-ul , Teren de motocros , Piscina cu doze de bere , Cioplitul butucuclui de lemn , Bautul berii cu paiul , Sumo , ...multe alte surprize si distractii.. . Cazare doar la cort ----- Mancare si bautura pe saturate . Taxa de intrare este de 25 lei -- si veti primi o portie de mancare gratis . Va asteptam la 4 ZILE DE DISTRACTIE SI NEBUNIE cum doar Motociclistii stiu sa faca !!! " |
Pai daca ne inviti,sa inteleg ca te gasesc acolo :rolleyes2,sau mai bine,esti organizator?:wave:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
bk de la weeding,a fost frumos.Cu drumul a fost ok prima oara am mers pe ocolite si acum am venit pe orastie...nu e nasol tare ..se circula pe ambele sensuri,doar ca unul nu e asfaltat,deci e OK nu cred ca mai sunt blocaje(cel putin eu nu am prins:))
o poza la 3 ace :lol: ca nu am mai luat si sacoul |
Guy's nush cand ne mai auzim ca maine plec in "concediu".Plec la felix vreo saptamana.Ne mai auzim.
Numai bine :-P |
Quote:
|
Quote:
|
distractie placuta spyk3
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
|