![]() |
|
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Quote:
Am uitat de Petre Marius, despre care nu stiu daca va fi, sau nu, prezent la urmtoarele etape, dar anul trecut a avut cateva rezultate foarte bune la H3. |
Eu unul va zic franc. Cand am vazut ca Nova lui Trifu a luat steroizi (multi clapeta cu Standalone), avansand de la carburatoare, am zis ca anul asta va fi un concurent pentru podiul la H3 si chiar asa ma astept sa si fie. Poate ca la Teliu a fost asa de acolodare cu masina. Avand in vedere ca nici pilotul nu este de duzina, lasand Golf-ul pentru Nova, cred ca va fi una din clasele de urmarit, acest H3. Eu le urez bafta si fie ca cel mai bun sa castige!
|
Nova Onboard:
https://www.facebook.com/photo.php?v=10150801569531339 |
Stie cineva, daca aceste " vedete de top de H 3" au asa pasionati ce discuta si chiar lanseaza ipoteze de podium pentru ei ?
personal as fi foarte curios sa citesc un comentariu si al , macar, unuia dintre ei !:lol: O seara buna baieti, iar lor le doresc " talpa ' si "' fullgas" sa fie pe piste si sa nu ne deceptioneze, ca noi suntem incalziti destul:D |
https://www.youtube.com/watch?v=czYk8y5U7Eo&feature=plcp
Imi cer scuze daca a mai fost publicata filmarea asta aici... |
Astazi, sambata, 26 mai, Mihai Marinescu s-a impus in F2 la Nurburgring. FELICITARI Mihai !
Tinem pumnii pentru maine, sa faci o " dubla" . |
1 Attachment(s)
Radu Dumitriu !
|
1 Attachment(s)
Circuit de viteza Galati 1979 !
Festivitatea de premiere a concurentilor galateni. Cupele inmanate de d-l Gherasim Stefan, aflat in planul doi. Pe podium 1. Marius Georgescu 2. Constantin Fotache 3. ing. Emil Munteanu (+ ) Inedit : printre spectatori, un kartist care nu-si parasea casca nici langa podium !!:D |
Quote:
|
Dumnezeu sa-l ierte !
Condoleante familiei ! |
Aseară s-a stins un alt automobilist: Cornel CĂPRIŢĂ.
Dumnezeu să-l odihnească! |
Quote:
Se raresc randurile...:cry: |
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
|
Azi 6 iunie 2012, la cererea FRAS, autoritatea naţională pentru sport din Romānia a acordat titlul de MAESTRU AL SPORTULUI următorilor sportivi:
AUTOMOBILISM SPORTIV: 1. Bellu Andrei 2. Costinean Mihai 3. Dumitrescu Marin 4. Duval Constantin 5. Graef Horst 6. Hirschvogel Werner 7. Mazilu Ovidiu 8. Nicoara Victor 9. Peteanu Eugen 10. Szalai Arpad 11. Szentpali Zoltan 12. Tit Cornel Francisc KARTING: 13. Graef Gunther 14. Rusu Constantin 15. Toma Dorin Titlu de MAESTRU AL SPORTULUI acordat pānă īn 1989: AUTOMOBILISM SPORTIV: 1. Ionescu Cristea Eugen + - 1975 2. Vezeanu Petre + - 1975 3. Puiu Aurel + -1975 4. Pescaru Constantin -1975 5. Motoc Dorin + - 1975 6. Motoc Cornel - 1975 7. Iancovici Stefan + -1978 8. Szabo Vasile - 1978 9. Rusescu Mircea - 1978 10. Olteanu Ilie + -1978 11. Gandu Doru - 1978 12. Balint Ludovic + -1978 13. Scobai Ovidiu - 1978 14. Grigoras Nicu + - 1981 15. Vasile Stefan -1981 16. Moldovan Laurentiu + -1981 17. Banca Dacian -1981 18. Zarnescu Constantin -1983 19. Malaut Ionel -1983 20. Panaite Mircea + -1983 21. Bucataru Tudor - 1983 22. Matei Ioan -1983 23. Santa Iosif - 1983 KARTING: 24. Urdea Gheorghe -1978 25. Nedelcu Constantin - 1978 26. Bot Stelian - 1978 27. Gheorghe Dan - 1978 28. Constantin Ion - 1983 29. Lungu Mihai - 1983 30. Niculescu Petre - 1983 31. Petrescu Emilian - 1983 |
Quote:
Felicitari tuturor. Sper ca va exista si o festivitate de inmanare a acestui pretios titlu si mai sper ca va exista cineva care va face un mic filmulet si cateva poze despre asta pe care le va posta aicea pe forum ca sa ne putem si noi bucura de departe de eveniment, ! La asa eveniment nu cred ca astept prea mult :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
|
- Copyright 2026 4Tuning