![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU
hehe felicitari TAU...sa iti traiasca bebelu si sa te bucuri de el alaturi de sotia ta si sa fie sanatos si la punga gros toata viata...sa ai grija de el ;) frumos numele ;)
|
Sa iti traiasca TAUre si succese in continuare !
|
scz de intarzieri, sa-ti traiasca baiatul vecine!! :) sa te bucuri de el si sa-i tunaresti si lui bicicleta :)
|
sa ti traiasca sa se faca mare si frumos!!
|
Acuma cum o sa faci k nu ai decat 2 locuri in masina,unde prinzi scaunelul de copil????Sa-ti traiasca!!!
|
TAU-le am si eu o rugaminte daca poti, vrei si ai timp trimite-mi cateva poze cu sistemul tau de deschidere, spune-mi si daca se gaseste de cumparat ca as face o tura pana in bucuresti sa-mi iau si eu, alte variante nu mai am. TE ROG!
|
clemaliera (stanga fata) nova + cuiul care se pune pe stalp + motoras electromagnetic + alarma
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
va anunt cu deosebita placere ca incepand de azi am bagat dacia loco in garaj pe perioada ierni si cine stie pana cand (probabil pana la urmatorul concurs) si conduc un bmw seria 3 e46 din 2000 320i 150 cp, albastru inchis. azi am primit masina comanda de pe mobile.de
masina este impecabila are 120mii k si este ca noua straluceste toate cele prin ea.... nu am apucat sa ii fac poze dar am 3 poze de pe mobile.. maine fac cateva poze....:D p.s. fuge de rupe pe sport...;) ;) ;) |
sa`ti traiasca
|
Meserie de masina felicitari.
|
Cutie Automata? De ce presimt ca va fi primul lucru schimbat la masina...:???:
|
primul lucru dute schimba uleiul si filtrul la cutie, dar primul lucru !! (daca ai nevoie de ceva info lasami un pm)
Sa-ti traiasca ala micu !! si sa ai noroc de masinuta !! |
sanatate celui mic si sa conduci fara incidente noua masina!
|
felicitari Robert! ! !sa-ti traiasca si sa fie sanatos. scuze de intarzaiere, mi-am luat revansa la tel si p mess:P
inca odata felicitari pentru cealalta reusita, celalalt vis implinit - noua achizitie pune si tu nishte poze sa o admiram si noi pe noua ta amanta:D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning